KC Karlov trancery netáhne

KC Karlov trancery netáhne

12. 09. 2007  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (3)
Minulý patek jsme zavítali do nedalekého KC Karlov na party Thunder. Důvody jsme k tomu měli hned dva. Zaprvé nás zajímalo premiérové vystoupení Andyho Moora v ČR, a za druhé to byla vůbec samotná myšlenka tranceové party v "chudém" prostředí KC Karlov.
To, co se chystalo na páteční večer minulého týdne v Benešově, jsem měl v plánu dosti dlouho dopředu. Do Benešova jsem na party jel poprvé a tak jsem pořádně netušil, co mohu od KC Karlov očekávat. Věděl jsem však, že tento prostor v minulosti hostil mnoho velkých jmen. Na místo konání jsem dorazil chvíli po dvaadvacáté hodině. Mé očekáváni se hned rozplynulo. Pokud akce hostí zvučné jméno, očekávám k tomu i přiměřené prostředí a ne jen strohé místnosti bez jakékoli pořádné dekorace a pár stolků jako z putyky čtvrté cenové kategorie.

Prošel jsem si následně celý prostor, ale ať jsem hledal kde jsem chtěl, nikde jsem nenašel prostor s názvem, V.I.P. Zřejmě byl pro ten večer velmi dobře uschován, nebo to byl prostor za DJem kde bylo připraveno několik táců s ovocem, kam měl ovšem přístup každý kdo chtěl. I tak jsem si ale nenechal zkazit dobrou náladu, se kterou jsem dorazil, a čekal jsem co zajímavého se dále odehraje. Jako prvního jsem si poslechl Eddieho Sandera. To co během svého setu odehrál, bylo opravdu výtečné. Set se pozvolna vyvíjel a byl nabitý energií. Jediné co tomu ještě chybělo, byli partypeople.

thunder

Když Eddie skončil, na parketu bylo tolik lidí, že by se s mírnou nadsázkou dali spočítat na prstech jedné ruky. Sám si myslím, že Eddie Sander si opravdu zaslouží více pozornosti. Během svého setu zahrál track od Ronskiho Speeda společně se Stoneface & Terminal - Soulseeker či Terry Ferminal vs. Mark Sherry - Walk Away.

Po Eddiem nastoupil rezident několika klubů v České republice, Dj Orbith. Ihned po svém nástupu si mě získal na svou stranu i přesto, že nejsem velkým nadšencem hudby, kterou prezentuje. Během jeho setu se parket už příjemně zaplnil. Orbith pro mě odehrál velmi příjemné skladby jako třeba remix slavných Depech Mode a jejich Everything Count či remix od CutAndRun a jejich Out Of Space.

Na chvilku jsem se zašel podívat na třetí stage, která se nacházela v suterénu klubu, tam však tou dobou bylo asi 6 lidí, které jsem skoro neviděl kvůli naprosté mlze, která by se dala krájet. Vzduch tam byl rovněž příšerný, a tak jsem tam pobyl asi jen 5 minut a šel jsem zpět.

V jednou hodinu ranní došlo k dalšímu střídání za DJs pultem a dalším vystupujícím nebyl nikdo jiný než mladý producent, remixér a člen několika projektů (Leama & Moor, Tilt, Whiteroom) Andy Moor. Hrál velmi energeticky. Během jeho vystoupení bylo slyšet track od Lange vs Gareth Emery - Another You, Another Me či věci v remíxech od Gareth Emeryho, Andy Moor vs. Orkidea – YearZero, Oceanic od Above & Beyond, Markus Schulz feat. Andy Moor – Daydream, pro mě osobně byl vrcholem jeho setu song Above & Beyond vs Andy Moor - Air For Life v remixu od Markuse Schulze. Andyho set se mi velice líbil, především jeho druhá půle byla špičková. I proto mě velice potěšil fakt, že Andy zcela nečekaně přidával více jak hodinu, takže nehrál do tří, ale do čtyř.

andy moor

Ve čtyři se opět měnila sestava za mixákem a na scéně se objevilo dou DJs z projektu Crossryders. Jejich vystoupení nemohu hodnotit, jelikož jsem si během jejich vystoupení prošel ještě jednou celý prostor KC Karlov a kolem 4:30 jsem se vydal ještě s několika kamarády na vlak do Prahy.

Párty bych hodnotil nakonec kladným způsobem, i když by si zasloužila mnohem větší pozornost cluberů. Návštěvu této akce bych odhadl na maximálně 200 – 250 lidí (na všech třech stageich), což je opravdu bída na to jak velká akce to byla. Ale to je bohužel již dlouhou dobu reálný obraz naší klubové scény.

 
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THUNDER

Pátek 7. 9. 2007
Vstup: Online předprodej 200 Kč, na místě 250 Kč
Vystupují:
Andy Moor, Orbith, Eddie Sender, CrossRyder, Agent, Spyro, M-Sonic, Wizard, CZ Scream, Dan Cooley, Tin Tin, Thomas Coastline, ScooCzech, Miss B
Další informace
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
jan
13. 09. 2007 | 10:39:15
+0 | -0

mrek

Na Kc karlov se jelo jedine na Andyho Moora!! na Orbitha a spol. muzu vyrazit kdykoliv a kamkoliv jinam!! hezkej report..
Mrek
13. 09. 2007 | 09:21:10
+0 | -0
Počkat počkat to byla trance akce a kde jste to jako sebrali??
Laky
13. 09. 2007 | 09:12:07
+0 | -0
Akce to byla super, hlavně jsme si všichni úžili Andyho... Škoda té účasti... Zase ale na drohou stranu jsme měli pocit, že Andy hraje pouze a jen pro nás ! :-)
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika