Axel Karakasis na narozeninách party O´seex

Axel Karakasis na narozeninách party O´seex

24. 09. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 19. října se na Flédě premiérově uskuteční párty O´seex. Tentokrát nepůjde o běžný díl této úspěšné klubovky, ale o hvězdné hudební obsazení a celou řadou dalších překvapení. Důvodem jsou především 5. narozeniny, se kterými se může pochlubit málo která akce v České Republice.
Jako hlavní host se představí světově uznávaný producent a dj Axel Karakasis! Pro Vás, co jste zatím neměli možnost slyšet o tomto předním řeckém umělci, jsme velice zestručnili jeho biografii. Axel pochází z Atén a o elektronickou scénu se začal zajímat již koncem osmdesátých let. Než se však místní scéna vypracovala, psal se rok 1995, kdy získal svoji první residenturu v klubu Battery. Následně založil team bubbles a postupně získává residentní večírky v největších místních klubech.

V tehdejších letech se Axel stal nejžádanějším řeckým techno DJem a zahrál si na velkém množství akcí ve městech Atény, Thessaloniki, Mykonos a vůbec po celém Řecku a také Evropě (Belgie, Lucembursko, Francie, Švýcarsko…) Avšak zlomovým obdobím se pro něj stal rok 2000, kdy se seznámil s Marco Baileym a začal vydávat svoji produkci na labelu Pornographic Recordings (label Marca Baileyho a Cristiana Varely). V současnosti jeho produkce vychází na respektovaných labelech, jako je Intec (label Carla Coxe), MB Elektronics, Primate, Mb Selektions, Rhythm Convert, Yin Yang a mnoho dalších.

Po mnoha letech tvrdé práce ve studiu založil (společně se Spirosem Kaloumenosem) vlastní label, který nazval Omega Audio Recordings. Na něm vychází kvalitní hudba od producentů jako Redhead, Marko Nastic, Tom Hades… Díky svým energickým setům ze tří gramofonů a preciznímu výběru tracků, které charakterizují jeho styl, je Axel Karakasis ve světě momentálně nejznámějším a nejuznávanějším řeckým techno DJem. Věříme, že jeho premiérová show v České Republice bude pro vás velkým hudebním zážitkem.

Jako další se nám představí již u nás ortodoxně známí djs Breeth a Schimek, které je momentálně k jejich pracovnímu vytížení velmi těžké zabookovat. Naštěstí se povedlo a tyto funky techno djs, které jste spolu mohli slyšet naposledy na párty Apokalypsa, uslyšíte opět pospolu v battlu na 4 gramofony a 2 mixážní pulty. Třetím hostem tohoto večírku bude původem z britských ostrovů Chris Sadler, který si pro brněnské publikum jako vždy připraví jeho energický electro-house. Dále už jen ve stručnosti zmíníme residentního dje Hydrophonica, který stojí u zrodu této akce, stále více populárního Marca O a o kvalitní rozjezd akce na hlavním podiu se postará vítěz soutěže Raverecords Dj.

Dále jsme pro vás připravili druhou barovou stage jenž se ponese v pomalejším, ale přesto maximálně tanečním a melodickém duchu. Tentokrát přijala pozvání velmi známá dvojice Louis Ellio a Tommy Riu společně s djs Wally D, Nirthym a zástupcem blanenského kraje Mort´nem.

O specialitu večera se postará kadeřnické studio SUBRÍNA professional, které za námi přijede přímo do klubu Fléda. Nejen že si budete moci prohlídnout účesy na živých modelech a modelkách, které tito profesionálové umí vytvořit, ale budou tam především pro Vás s jejich mobilním studiem. Dalším zpestřením bude zajisté Frisco bar s jeho krásnými hosteskami a mnoho dalšími překvapení na místě.

Celá hudební dramaturgie odstartuje ve 21:00 a potrvá do 6:00. K dispozici bude 3 x Bar, šatna, lounge a další běžné věci jenž zajistí vaše pohodlí a bezpečnost. Společně s hudebním programem bude nachystán i ten vizuální, který Vás bude informovat o průběhu akce. Lístky na tuto párty můžete pořídit pouze exkluzivně na dobírku v Rave.cz shopu, nebo v den konání akce na místě. Cena 160 / 200 kč
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

O´SEEX

Pátek 19. 10. 2007
Vstup: Předprodej 160 Kč, na místě 200 Kč
Vystupují:
Axel Karakasis (omega rec. Greece), Breeth vs. Schimek (sk), Chris Sadler, Hydrophonic, Marco O, Raverecords dj, Louis Ellio a Tommy Riu, Wally D, Nirthy, Mort´n
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika