Připravte se na čtvrtěční Tramix

Připravte se na čtvrtěční Tramix

23. 09. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Před pátečním státním svátkem můžete vyrazit projet se taneční tramvají v ulicích centra Prahy, tak jak jste na party Tramix zvyklí. Tentokrát Tramix hostí mimo rezidenta Chrise Chemista Loutku a Squinta.
Ve čtvrtek 27.9. ve 22h vyjede z Náměstí míru tramvaj jako vždy plně vybavená sound systémem, světly a bary. Skoro tři hodiny tedy zase můžete tančit, popíjet a užívat ten jedinečný pocit originálního mejdanu při cestě Prahou a pozorovat nejen užaslé výrazy všech lidí na ulici..

Tramix také hledá nového partnera, který získá možnost velkého zviditelnění v celém projektu a zároveň získá přízeň všech fanoušků veselé a originální zábavy. Kontakt na pořadatele je michal@tramix.cz

Limitovaný počet vstupenek pořídíte exklusivně u společnosti Ticketstream za 290Kč + poplatky a vstupenka samozřejmě platí i na následný after TRAMix mejdan, kam vás přivezeme mezi půlnocí a jednou hodinou . V tramvaji za ni totiž obdržíte svítící náramek od společnosti Lightman.cz, který vám umožní volný pohyb na zastávkách během jízdy a zároveň vstup do klubu. Po delší době vás opět dovezeme do Chateau l’enfer Rouge v centru Prahy, kde bude party pokračovat s djs Loutkou, Chrisem Chemistem a Squintem. Připraven bude nejen vysluněný welcome drink, ale také nový sound systém dovezený speciálně pro tento večer.

Tramix crew v současné době tvoří:


tramix crew

Něco málo o každém z nich:


tramix crewtramixcrew


Jak se chystá Tramix:

tramix
tramix

Nenechte si ujít druhý díl fotoseriálu Tramix. Ten vychází 26.9.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRAMIX

Čtvrtek 27. 9. 2007
Vstup: Online předprodej 290 Kč
Vystupují:
Christ Chemist, Loutka, Squint
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika