Pig Fest hledá SuperStar

Pig Fest hledá SuperStar

04. 10. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jedenáctý prasečí mejdan, který se uskuteční 17. listopadu v Pekle hledá novou superstar! Pro všechny, kteří nezpívají jako Petr Bende, ani neumí kroutit zadkem jako Šárka Vaňková, ale zato fakt mají rádi techno a jejich nejmilejší hračkou jsou mixák a gramce, máme dobrou zprávu.
Prase není svině a vždy hledalo a dávalo prostor mladým a nadějným tvářím. Tentokrát role trochu obrátíme a necháme mladé a nadějné, aby si nás našli sami. Takže všichni co „hrajete do šuplíku“ nebo po nocích způsobujete hysterické záchvaty svým sousedům, právě vy si na Pig Festu můžete zahrát. Stačí, když do 3.listopadu pošlete 30min. MP3 záznam se svým setem.

Nejlepší z vás pak bude moci na pařbě předvést své kvality i před publikem, po boku zajímavých jmen a se vší parádou, která k pravé nefalšované party jako je Pig Fest patří. Lasery, světla, go-go, fireshow, dekorace, hot slečny s ovocem, úlety, nálety, přelety, hodně muziky za málo peněz, kámoši minulí, současní i budoucí a super atmosféra pak čeká na všechny bez výjimky.

Pravidla soutěže:
Mixovaný Techno set ve formátu MP3 a maximální délky 30 minut pošlete společně se svým jménem a kontaktem prostřednictvím služby www.uschovna.cz/ulozit.php. Jméno výherce bude zveřejněno na stránkách www.pigsproduction.net a všech partnerských informačních portálech.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PIG FEST

Sobota 17. 11. 2007
Vstup: Předprodej 219 Kč, na místě 299 Kč
Vystupují:
Miss Djax, Agent, Paul Hawk, Home, Jamal Djs,
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika