Warm-upky na Dave Clarka

Warm-upky na Dave Clarka

07. 10. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Co by to bylo za velkou taneční party bez pořádných rozehřívaček neboli warm up parties. DC promo pro vás připravilo v rámci Dave Clarke indoor festivalu 19.10. v pardubickém L-klubu zatím dvě pěkně našlapané rozehřívačky a to konkrétně v Přelouči a v Praze.
Ta první proběhne v klubu Maddox Přelouč, kde se pravidelně odehrávají pěkně divoké mejdany a mnozí z vás tam jistě pamatují letní warm up na Svojšice, kdy se klub zaplnil až po strop a celou noc se pařilo na sety Luccy, Džejára a dalších. Tentokrát to přiejdou z Prahy rozbalit dva neúnavní djs a showmani Paco a Aiffel, kteří si připravili funky house crazy show a vy se máte rozhodně na co těšit.

Společně s nimi zahrají v sobotu 13.10. v Maddoxu djs Džejár, Roger Venzent, Lord Space a Maria.N. Náladu budou doplňovat živá světla, veselé projekce a pružné bary. Začíná se ve 21:00 a za celou noc zaplatíte jenom osm pětek.

Druhá warm up party najde své místo konání již také tradičně v no.1 klubu v ČR v Roxy. Ta se opět odehraje na Free Mondays, tedy na nejoblíbenějším pondělním mejdanu v Praze, kdy si 13.října se vstupem zdarma můžete užít pravou atmosféru klubu Roxy a tentokrát navíc v rytmu techna. To se rozjede od 22:00 po skončení live koncertu skupiny Mindway a za gramofony předvede své umění hlavní host pražského warm upu na Dave Clarke indoor festival, slovenský butcher Boss a spolu s ním domácí djs Džejár, Lord Space a J.C.Denton. Začíná se ve 20:00 a vstup je samozřejmě zdarma.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

L-KLUB INDOOR FESTIVAL

Pátek 19. 10. 2007
Vstup: předprodej 299 Kč, na místě 350 Kč, po 22.00 hodině 400 Kč
Vystupují:
Dave Angel, Surgeon, Lucca, Toky vs Boss, Dan Cooley, Džejár, Lord Space, Deepdance, Katcha + Mc Jacob, Brooklyn aka Juanita Juarez, Sayko, Akira vs Anakin, Mr.Pupitz
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

16. 10. 2007 | 20:32:48
+0 | -0

Warm-up

Jo maddox music cluv tam bejvaly akcičky, ale všechno co bylo už není...škoda.Pár akciček jako Lucca,až po strop tam sice potkáte ale už to prostě není ono...
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika