Známe line-up jedenáctého Pig Festu

Známe line-up jedenáctého Pig Festu

09. 10. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po prvotních nejistotách, kdy nebylo nikomu jasné, kde a zda vůbec Pig Fest bude dále pokračovat, se situace nedávno uklidnila díky jeho novému útočišti (KD Peklo), což nyní potvrzuje i právě odhalený seznam vystupujicích.
Hlavní hvězdou sobotního večera bude holanďanka Miss Djax, která se pravidelně objevuje na největších parties Evropy jako je Mayday, Nature One či I Love Techno. Za sebou má i šest vystoupení na Love Parade. Zároveň je i zakladatelkou labelu Djax, na kterém vydávají singly lidé jako Richie Hawtin, Luke Slater či dj Rush.

Dalším, kdo roztancuje prasečí nožky bude dj Agent, kterého není třeba nijak dlouze představovat. Tento dj, který je ve skutečnosti prase nás o tom, že na Pig Fest patří přesvědčil vedle svých nesporných hudebních kvalit hlavně vysokou spotřebou lihovin všeho druhu a následnými raními go-go tanečními vystoupeními.

Gramců se chopí také mladý nadějný moravák Paul Hawk, který má za sebou nejen křest Apokalypsou, ale i spoustu úspěšných vystoupení doma a blízkém zahraničí. Mimo velmi kvalitních a originálních setů nás na něm zaujal i jeho pseudonym, který je ve skutečnosti překladem jeho pravého jména Pavel Jestřáb.

Na Pig Festu se objeví také dj Home, známý to řezník, který svým svérázným stylem roztancoval nejenom dje Rushe. Doopravdy byl ovšem zvolen proto, že se sázíme, zda si Home namaluje či nenamaluje obličej a nemalá částka byla vsazena dokonce na to, že si na obličej konečně namaluje prase.

Jelikož se Pig Fest vrací ke svým kořenům, nemohou na něm chybět Jack-R a Malda alias Jamal Djs, kteří jsou spojeni s prasaty už od pradávna. A asi není nikdo kdo si alespoň jednou pořádně nezakalil při jejich veselém stýlku. Posledním vystupujícím pak bude naše nová superstar.

Pig Fest Crew
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PIG FEST

Sobota 17. 11. 2007
Vstup: Předprodej 219 Kč, na místě 299 Kč
Vystupují:
Miss Djax, Agent, Paul Hawk, Home, Jamal Djs,
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika