Praha má nový klub Daylong

Praha má nový klub Daylong

11. 10. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
V nových prostorách paláce Palladium se otevírá hudební klub Daylong, který je od začátku koncipován jako špičkově vybavené a moderní centrum zábavy a z těchto nejvyšších požadavků vycházely i veškeré kroky při realizaci.
Atraktivní a komplikovaný prostor v historické zástavbě si pro splnění představ vyžádal využití celé řady nejmodernějších technologií, postupů a intenzívní spolupráce s řadou špičkových odborníků. Návrh interiéru byl dlouhodobě vytvářen ve spolupráci s předním českým architektem, včetně začlenění veškerých technologických komponentů do jednoho celku.

Zvuk dodal známý světový výrobce L-Acoustics. Na základě řady měření, provedených simulací a modelování byl nakonec vytvořen distribuovaný ozvučovací systém založený na reproduktorech L-Acoustics řady MTD, které vynikají vysokým výkonem a čistotou zvuku při nízkých i vysokých hlasitostech.

Moderní klub kromě kvalitního zvuku potřebuje i odpovídající osvětlení. I zde byli přizváni ke konzultacím přední light-designéry a s jejich doporučením zvolili produkty značky Martin, která je světovým lídrem v této oblasti. Multimediální prostředí podtrhuje instalace plazmových obrazovek předního světového výrobce Pioneer. Právě nová generace profesionálních displejů této značky splňuje nejvyšší požadavky.

Špičkové technologie se ale nacházejí i tam, kde nejsou na první pohled vidět. Nejmodernější řešení a integraci celého systému představuje řídící jednotka Crestron, umožňující rozdělování audio i video signálu do jednotlivých zón a na jednotlivé obrazovky, stejně jako i řízení osvětlení celého prostoru Daylong. Takže pokud se chcete přesvědčit na vlastní oči a uši, neváhejte a přijďte v sobotu 27.10. od 24:00 do tohoto nového centra zábavy.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DAYLONG GRANDE OPENING

Sobota 27. 10. 2007
Vystupují:
Lucky Lucaso & Uwa, Orbith, Mersi (Děda Mládek Ilegal Band)
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
achayo
15. 10. 2007 | 15:42:13
+0 | -0

Daylong

Tohle je spíš asi dílo PR :-). To by jste tam asi raději měli psát, aby to některé čtenáře nemátlo. Jinak mi trochu chybí i nějakej článek ze zákulisí od Vás, hodně se o tom klubu v noční Praze namluvilo,ale vy toho musíte určitě vědět ještě víc. Jinak produkce prej Jája, tak že už není v celnici? P.S. Dle již zvěřejněného programu dost velké zklamání...

14. 10. 2007 | 17:47:29
+0 | -0
heh..pisete o tom hezky, jinak byste sem urcite mohli hodit nejaky to photo..ale urcite se tam rada prijdu mrknou az budu v cr
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika