Skyline a Dj X.Morph v Jilemnici

Skyline a Dj X.Morph v Jilemnici

14. 10. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Skupina Skyline zavítá v pátek 26. října do hudebního klubu Továrna Jilemnice. Návštěvníci se mohou těšit na známé skladby z jejich zatím posledního alba Virginplatonicpanic. Vedle Skyline se představí Dj X.Morph, který zde zastupuje moravskou odnož drum and bassové scény. Celý večer hudebně doplní Dj Marco S a Dj Ice.
Po nedávné klubové noci Broken Beats s Djkou Katchou a IM Cyber, přivítá hudební klub Továrna taneční skupinu Skyline. Tato šestičlenná partička je stálicí řady letních festivalů a daří se jí směle vyprodat kluby. Některé jejich skladby se staly natolik populárními, že se vyšplhaly na zajímavé příčky v domácích hitparádách hudebních pořadů. Nespornou předností této skupiny však byly a stále zůstávají jejich živá koncertní vystoupení, při kterých ze sebe vydají opravdu všechno. Na svém kontě mají Skyline zatím celkem tři alba: Riders in the store, Urbanica a v pořadí zatím poslední Virginplatonicpanic, které vyšlo v loňském roce. Z aktuálního dění kolem skupiny lze prozradit, že v říjnu absolvovali miniturné po slovenských klubech a dále plánují nahrát jejich vůbec první DVD z živého koncertu v brněnském klubu Fléda.

skyline

Po koncertu Skyline však party nekončí, neboť kapelu vystřídá na pódiu Dj X.Morph, který zde vystoupí vůbec poprvé. Tento zakládající člen moravského uskupení Redrum má v oblibě nejen drum and bass, ale rád sáhne do svého djského kufru pro desku v jiném stylu - breakbeatu. X.Morph patří mezi rezidenty pravidelné klubové noci Break4Beatz v klubu Fléda.
O začátek i závěr noci se postarají Dj Ice a Marco S, kteří jsou známí především z východočeských klubových nocí. Ice celý večer otevře energickým breakbeatem. Marco S uzavře akci zajímavým d’n’b setem, který jistě okoření i precizním scratchingem.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika