Entrance v Roxy zkrátka kvete

Entrance v Roxy zkrátka kvete

16. 10. 2007  |  Autor: dance-girl  |  Komentáře (6)
Po třech týdnech znovu zavítal do naší vlasti holandský trancový krasavec Menno de Jong. A stačily pouhé dvě hodiny, aby nás přesvědčil o tom, že trance tu vždy byl, je a bude, a zejména v jeho podání nás nikdy neomrzí. Pojďme si tedy (nejen) tyto dvě hodiny trochu přiblížit.
Tento díl party Entrance byl pravděpodobně nejúspěšnější, jaký kdy Roxy zažila. Odpověď na otázku, proč tomu tak bylo, je celkem nasnadě – ano, samozřejmě, že kvůli osobě headlinera. Menno de Jong je člověk, který se i v našich končinách stává známějším a populárnějším, není se tedy co divit, že spousta partypeople využila sobotní noc právě k návštěvě Roxy. A podle řady velmi pozitivních a nadšených ohlasů můžeme tudíž usuzovat, že Menno de Jong je Dj, který se umí lidem trefit přesně do vkusu, a lze také očekávat, že jeho hvězda nadále poroste, což se ostatně děje zejména v sousedním Polsku (o tom, zda mu sláva uškodí nebo spíše pomůže, by se dalo dlouho polemizovat).

entrance

Celá Entrance se konala pod taktovkou Michaela C, kterýžto si jako rezident dovolil zahrát dva sety – jeden před vystoupením headlinera, druhý po něm. Kromě toho se z českých luhů a hájů představili i TinTin a Fester. Z TinTinova setu jsem stihla zhruba tak poslední půlhodinku, proto tohoto progressive pána radši hodnotit nebudu. Po něm nastoupivší Michael C se však jal trancových otěží a připravil tak půdu pro Menna. Během Michaelova setu jsme si mohli zatančit například na Super8 & DJ Tab – Needs To Feel (Wippenberg Remix) či Albert Vorne – Formentera What (Gareth Emery Remix). Michaelova hodinka uběhla příjemně rychle, a atmosféra eskalovala. Za mixpultem se objevil On – Menno. Celý klub jej přivítal bouřlivým nadšením a skandováním jeho křestního jména. Jako intro pustil nejnovější počin projektu First State společně se zpěvačkou Anitou Kelsey – Falling. Ideální song na začátek! Hned poté následoval mash-up Dash Berlin vs. Mark Sherry vs. Terry Ferminal - Till The Sky Walks Away, který měli clubbeři možnost slyšet již na jeho minulém vystoupení ve Fabricu. Celý jeho set byl doslova nabitý energií, snové melodie a vokálky střídaly hutné beaty našláplých party-killerů. Mě osobně Menno nejvíce potěšil dvojkombinací Vincent de Moor – Fly Away (Cosmic Gate Remix) a Joop – Prominent – tuto rozsekávačku jsem měla možnost slyšet na party vůbec poprvé a rozhodně skvělý zážitek! Když již pomalu ke konci zazněla pecka Way Out West – The Fall v Richard Durand Remixu, byla jsem absolutně v sedmém nebi! Jak jsem měla již dříve možnost vypozorovat, Menno v každém setu zahraje jednu starší klasiku, a nejinak tomu bylo i tentokrát – tou klasikou byla Veracocha – Carte Blanche. Rozloučil se s námi za zvuků Airbase – Escape (což je mimochodem singl, který vyšel na jeho labelu Intuition Recordings), publikum mu samozřejmě prokázalo náležitý obdiv hlasitým skandováním, a poté se odebral za fanoušky žadonícími o podpisy a společné fotky. Po Mennovi se představil Michael C tentokrát v druhém, tvrdším a spíše do tech-trancu laděném setu. Sama jsem jej neslyšela naživo, ovšem podle některých songů, které zazněly, je jasné, že tento set stál také za to. Jednalo se například o tracky Sander van Doorn – Riff, Nenes & Pascal Feliz – Platinum či Marcel Woods – Lemon Tree. Většinu vystoupení Festera, jež hrál po Michaelovi, jsem také bohužel nestihla, proto doufám, že opět postačí krátký výčet toho, co bylo zahráno: David West - Welsh Morphology, Dogzilla – Frozen nebo Cosmic Gate - Body Of Conflict.

Party se povedla na výbornou, Djs nezklamali a lidé se bavili. Doufejme, že se na dalších dílech Entrance budou objevovat stále kvalitní a neokoukaná Djská jména, a atmosféra bude vždy tak euforická, jako tomu bylo v sobotu. Podle slov Michaela C se máme na co těšit. Držme mu tedy palce, ať se vše vydaří.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ENTRANCE

Sobota 13. 10. 2007
Vstup: 23:00 za 150,-, později za 200 Kč
Vystupují:
Menno de Jong, Michael C a další
Další informace
6 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
tomstar
17. 10. 2007 | 18:19:59
+0 | -0

Fester

Ano Fester je ze slovenska.Jestli to byla jeho premiéra v Čr nevím,ale je dobře,že tu začali hrát i slovenští dj´s.Fester je na pohodu,stejně jako jeho kolega Pico,který zahrál den před tím v Brně na Flédě:-)A doufám,že to nebyla jejich poslední návštěva tady.
achayo
17. 10. 2007 | 15:48:40
+0 | -0
:-) ale tím já vůbec nemyslel ten zvuk...:-), modří už vědí...
trance master
17. 10. 2007 | 15:42:00
+0 | -0

pavel

ale prd, hrálo to super!
pavel
17. 10. 2007 | 14:59:28
+0 | -0
spoluzak v detskym pokojicku? tak to koukam ze v roxy maj furt zvuk na.picu a presne proto tam nechodim ... na komorni predstaveni budu chodit v duchodu, dokud jsem mladej tak si chci neco uzit :)
pan vtip
17. 10. 2007 | 10:19:57
+0 | -0
neni fester slovák a nebyla tohle jeho česká premiéra, náhodou?
achayo
17. 10. 2007 | 08:54:16
+0 | -0

entrance

Osobně jsem se teda trošku nudil, přislo mi to, jak kdyby pouštěl písničky nějakej spolužák v dětskym pokojíčku :-)
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika