Time 2 Fusion spojuje Evropu

Time 2 Fusion spojuje Evropu

16. 10. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Time 2 Fusion se bude konat 26.10. 2007 od 22:00 hodin v Paláci Akropolis již popáté. Jedná se o neziskový projekt, který prezentuje moderní umění nejen pro mladé lidi.
Hlavním cílem organizátorů je sjednotit různé umělecké styly do vyvážené kompozice, která je prezentována na jednom místě v jeden den. Projekt spojuje více různorodých elementů jakými jsou hudba (house, drum&bass, breakbeat, elektro, atd.), video art (projekce, mix do hudby), design (návrh webu, letáků, plakátů), umění malby (expozice obrazů, či plastik), fotografování (expozice fotek) a také programování (website, světelná show). Na každém projektu spolupracuje vždy více než 20 umělců a produkčních, kteří se zde snaží dohromady prezentovat svou práci bez nároku na honorář.

Zvláštností tohoto večera je tzv. back 2 back - hra dvou djs najednou. Diváci se mohou těšit na jedinečné mixy francouzských a českých dvojic, nebo také na mezinárodní francouzko-slovenský pár. Zážitek návštěvníků tohoto komponovaného večera bude umocněn posílením zvukové aparatury. O pastvu pro oči se postarají lcd monitory spolu s projekčními plátny.

Celkové spojení kulturních směrů Evropy pak podtrhne speciálně otevřená výstava několika českých a jednoho francouzského umělce. Páté pokračování multimediální akce Time 2 Fusion naplní hlavní myšlenku o propojení hudebních a vizuálních stylů.

Divadelni bar
22:00 - 23:30 Bosch-k vs AndyS (CZ)
23:30 - 01:00 Retrox vs Ma* (SK)
01:00 - 02:00 Los Fishos Acidos (CZ/YUG)
02:00 - 03:00 Keygen Kaotic vs P3YO (FR)
03:00 - 04:00 Special guest: Vishay Sakaria (UK)
04:00 - ??:?? ping pong all DJs

Malá scéna
22:00 - 23:15 FoggyFogosh + Mista- PM + dj Taktik (CZ)
23:15 - 00:15 Machine Funck (CZ)
00:15 - 01:30 Fedor vs. Ganez the Terrible (SK) + (FR)
01:30 - 02:45 Brooklyn (Subtitles rec.) - Juanita Juarez (CZ)
02:45 - 04:00 Duo Blondynos – M4Y4 + Rudeboy (CZ)
04:00 - ??:?? ping pong all DJs

Projekce
Sheba (CZ)
Stephane Kyles (FR)
Silondi (FR)

Výstavy:
Ganez the Terrible (FR)
Otakars (CZ)

Světla:
Sounder - Svět očima hudby (CZ)


DJ Keygen (Kaotic, World Alchemist Records, FR)
Keygen se věnuje DJingu od roku 1994 a produkci od roku 1996. Nemá vyhraněný styl, proto se v jeho setech můžete setkat s více hudebními žánry (hardfloor, elektro, jungle, dokonce i acid). Je aktivním členem jednoho z prvních francouzských soundsystémů a vypracoval si svůj specifický styl hraní díky účasti na mnoha akcíh v klubech a openairech po celé Evropě. Můžete ho pravidelně vídat na akcíh v různých klubech po celé ČR. Keygena bude supportovat neméně slavný francouzský kolega P3YO a vy se tak můžete těšit na pořádně nášlápnutý set!

Machine Funck (Machine Funck = men + machines) (CZ)
Dva povahově hudební protipóly - Abu a Nailer - se i se svými přítroji spojily, aby daly vzniknout jiskřivě fungujícímu duetu, který baví změnami nálad, zvraty ve zvucích, budovování atmosféry a hlavně zvukem, který těžko u někoho jiného v Česku uslyšíte. Sety se nesou v duchu směsice electra, breaku a experimentálnější elektroniky. Mezi jejich oblíbené labely patří například R&S, Warp, Satamile, Disko B, Psi49net, UR, Interdimesional Transmission, NovaMute, Rotters' Golf Club, Seed Records, Plus 8 / M-nus... Hvězdný výčet navíc doplňuje jejich vlastní produkce!

Retrox a MA* (SK)
Dva duchem mladí muži, na pokraji sil vždy nad ránem, kdy poslední tanečnící nechtějí opustit parket; nejsou jukeboxem, vědí co chtějí a dokáží to dát najevo. Disqo je přehlídkou současné hudební evoluce, kombinované se zvuky působící přímo na vaši nervovou soustavu. Žánrově neohraničenou muzikou vám naši párty veteráni představí svou vizi zářivé noci, při které rozhodně nebudete chtít sedět v koutě.

Ganez The Terrible (FR)
Dj Ganez aka G. The Terrible se narodil v Rennes 'Britany' v západní části Francie.
Když byl v mladém věku, nadchl se pro elektronickou a hiphopovou kulturu – djing, grafitti a volný život. Od patnácti let je Ganez aktivní v tvorbě vlastní hudební produkce, která spojuje underground s komerčními zvuky, podpořenou hipohopovými beaty, house rify či techno smyčkami s drum&bassem. Za jeho kvality mluví 12 vydanýchh vinylů ve Francii. Nyní žije a produkuje v Čechách. Na Time 2 Fusion 5 vystoupí společně se slovenským djem Fedorem.

Fedor (SK)
Původně jazz-funkový kytarista, který mixuje na slovenské taneční scéně už přes 7 let. Hraje pod hlavičkou Wattaz promotion, kterou sám založil. Byl dlouholetým rezidentem Nitranské Starej pekárne, kde organizoval akce Elektroclash a Simple Sample. Aby tohonebylo málo, je tvůrcem open air festivalu s názvem Rotor Jelenec, který bude mít toto létojiž své šesté výročí. Na Slovensku vystoupil na akcích jako je Amnesia, Pohoda, Klikfest a Bee Free. V jeho setech nesmí chybět elektro-house, breakbeat, scratche a cuty, deskyhvězd jako je Felix Da Housecat, DJ Hell, Ms. Kittin, Tiga, Fisherspooner, Coburn, Tiefschwarz, Koma & Bones a spousty dalších. Mezi jeho nejoblíbenější label patří jednoznačně Gigolo records. DJ Fedor si zakládá na energických setech s rozsáhlou paletou různých hudebních stylů, které nabízí současná scéna s elektronickou hudbou.

DJ Bosch-K (CZ)
Vystupuje od roku 1998 v mnoha pražských i mimopražských klubech. Z počáku prošel různými styly: etnickou hudbou, dubem, junglem… Asi po dvou letech propadl Electru a Breakbeatu. Několik let vystupoval s pražskou skupinou UNITY, a doplňoval ji svými scratchy. K jeho úpěchům patří i umístění na třetím místě v 2. ročníku celostátní soutěže začínajícíh Djs v bývalém TWM komplexu. Vystupoval po boku jmen, jako Adam Freeland nebo B.L.I.M. na festivalu OPEN AIR FIELD a v pražské ROXY.

Los Fishos Acidos (CZ/UK)
Partička okolo dje Fisi 2342, který v roce 1987 emigroval do Jihoafrické republiky a vrátil se zpět v roce 2001, vytvořila v téže roce legendární acidové album Living for Acid. Od té doby se podoba Los Fishos Acidos docela změnila - přibyl k živému hraní kytarista Draq a sety také dobarvuje Johny na své dechové nátroje. Celkově působí muzika LFA velmi svěžě a určitě Vás roztancuje na parketu. Jejich housové a někdy téměř breakbeatové sety jsou vždy ozdobou každé klubové noci.

DJ Andy S
(CZ)
K hraní se Andy S dostal v roce 2003, kdy si mohl poprvé osahat gramofony. Své první si koupil v roce 2004 a od té doby mu nezbývalo na nic jiného čas. Nyný svoji výbavu rozšřil o CD Player, pomocí kterého by chtěl své sety více zpestřit. V kufru tahá labely Houseworks, Positiva, Defected, Ambassade atd. či oblíbené white labely. Slyšet jste ho mohli v pražských klubech - Palác Akropolis, U Bukanýra, Boiler, CZ Beat, nebo v českobudějovické K2.

DJ Sakaria (UK)
Na poslední chvíli potvrzený Londýňan, který začal mixovat v roce 1997 po univerzitních klubech styl UK Garage. Později byl ovlivněn producenty jako Full Intention, Masters @ Work a Tonym Humphiresem a jeho sety se posouvaly stále více k house music, nadále však hledá čím by vyjádřil své pocity a vylepšill tak komunikaci s publikem. Největší inspiraci nachází v technu Carla Coxe, rytmech Latinskoamerických tanců a ve funkových vokálech. V roce 2000 si vytváří svůj jedinečný styl s nádechem UK Garage, House, Funk, Reggae, Latin, Electronic, Dub, Tribal, Breakbeat a Techno music.

Foggyfogosh + Mista – PM a DJ Taktik (CZ)
Hiphopová formace vytvořena speciálně pro tento večer! Foggyfogosh pocházející z Jižnnío Města zde představí svého dje z kapely MW Project Dje Taktika. O doplňující rap se postará Mista – PM. Skupina vám zahraje směs hipopových beatů a neotřelého českého rapu.

Brooklyn aka Juanita Juarez (CZ)
Pod hlavickou Juanita Juarez na sebe tento producent z Prahy upozornil zejmena albem Spa Boy, vydanem r. 2003. Album, kombinace drum&bassu, downtempa a experimentalnějši hudby, bylo nominovane na Cenu Akademie populárni hudby (Anděl); následovaly oficiálni remixy pro kapely Esctasy of St. Theresa, Skyline, slovenské Veneer, The Slots (český remix roku podle casopisu Filter) nebo pražskou Khoibu. V roce 2003 byl J.J. zvolen jedním ze studentů hudebního workshopu Red Bull Music Academy v jihoafrickém Kapském měste. V roce 2005 byla jedna ze skladeb alba zpětne nominována na oceněni Qwartz Music, zaštitované francouzským deníkem Le Monde. Stal se "Objevem roku 2002" v domácí ankete Dance Awards, ocenění "Producent roku" a "Album roku" získal ve stejné soutezi za rok 2003. Nejnověji se tento 23lety producent věnuje klubovějšímu pojetí drum&bassu. Mezi jeho největší úspěch patří vydání, dnes již kultovního singlu, With All My Heart na velmi respektovaném labelu Subtitles, který nevlastní nikdo jiný, než-li drumandbassový mág Teebee!

Duo Blondynos - M4Y4 b2b Rudeboy (CZ)
Blondýny se opět vrací na místo činu! 2 DJs, 2 odlišné subžánry DnB, každý s odlišným přístupem ke zvuku. Zatímco Rudeboy se převážně specializuje na liquid funk, tedy na pohodovější repertoár s velkou mírou vokálů, M4Y4 přichází se syrovým zvukem v podobě tech/neuro funku. Navzájem jinak velmi kontrastní desky dokáží vytvořit nový a zcela ojedinělý celek, který rozdrtí jakýkoliv taneční parket! Můžete se tak těšit na hudební nášup v podobě nejnovějších pecek spolu s nesmrtelnými klasikami.


Vj Sheba (CZ)
Produkční a technický ředitel mezinárodního projektu Ciant. Tento mladý český Vj se dostal do podvědomí zejména díky svým aktivitám spojeným s taneční scénou. O jeho kvalitách svědčí jeho sety v rámci pořadů stanice O "DJ vs VJ" a četná vystoupení v rámci velkých festivalů či akcí.

Vj Stephane Kyles, M2F (FR)
Vj z francouzskéo uskupení M2F se vyznačuje projekcemi, které plně splynou s hudební produkcí a vytvoří tak dohromady pro diváky velmi zajímavou podívanou.

Vj Silondi (Pascal Silondi) (FR)
Již několik let vyvíjí různé umělecké projekty, ve kterých se střetává virtuální prostředí s reálným. To následně dává člověku možnost objevovat něco nového v této komplexní skládačce. Od listopadu roku 2002 je ředitelem laboratoře LIBAT. Jeho umělecký a technický styl vzešel z vlastního výkladu činností jakými jsou např. kinematografie, scénografika, zvuk, robotika a zpracování dat.

Výstavy:
Ota Kars (CZ)
Ota Kars je divoká zplozenina tragického osudu malíře Jiřího Karse, který nakonec spáchal sebevraždu, protože nedokázal utéct před jeho důsledky, ale i delirického a strhujícího alkoholika Otto Katze, který bral kněžství jako druh obchodní smlouvy mezi ním a Pánem Bohem.
Ganez The Terrible (FR)
Ganez se tento večer bude prezentovat nejen jako kvalitní hudebník, ale také jako talentovaný malíř.

Světla:
Sounder (CZ)
Unikatní program s názvem Svět očima hudby, který řídí osvětlovací techniku v sále, vyvinul Sounder přímo pro klubovou akci typu Time 2 Fusion. Tento speciální program se edituje přímo v průběhu hudební produkce, díky čemuž dokáže perfektně podtrhnout a gradovat atmosféru večera.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TIME 2 FUSION V - UNITED ARTISTS

Pátek 26. 10. 2007
Vstup: 60 Kč
Vystupují:
Keygen(FR), P3Y0(FR), Ganez The Terrible(FR), Vishay Sakaria(UK), Fedor(SK), Retox, MA*, Los fishos acidos, Bosh-K, AndyS, Foggyfogosh, Mista, Machine funck, Brooklyn, M4y4, Rudeboy
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika