Break4Beatz: Jen místa moc nebylo

Break4Beatz: Jen místa moc nebylo

04. 11. 2007  |  Autor: Rishule  |  Komentáře (2)
Termín první podzimní B4B spadá mezi ty pozdější, tudíž nějakou dobu dopředu bylo pravděpodobné, že bude nepěkně narváno. Poslední dobou sem měl za to, že Level B crew dochází s nápady viz. Aphrodite. Na druhou stranu se vše obrátilo k dobru a přichystali si pro nás velký bonbónek dje Freshe s novým projektem Sound Weapon a dje Subfocuse.
Na Flédu sme dorazili před jedenáctou. U vchodu přešlapávala relativně malá fronta, koukám dovnitř a hned mi to došlo. Fléda opět nebude kapacitně stíhat. Po nezbytné otočce přes šatnu se odebírám do sálu, kde právě udávala tempo Im Cyber. Jako jedna z mála našich dnb disk žokejek si udržuje standart proklatě vysoko už pěknou řádku let. Už dlouho sem nezažil, že by před půlnocí na placu pařilo tolik lidí. Im Cyber jede! Ocenil sem u ní především výběr placek. Žádné disko dnb, ale pěkně od podlahy. To bylo něco pro mě, naneštěstí sem se musel šetřit na ty dva, co měli následovat posléze. Jak čas plynul, půlnoc odbyla a my začali netrpělivě vyhlížet SubFocuse. Skrz projekci nám bylo sděleno, že „SubFocus je v Brně, ale je jen někde zasekly u Mendlova náměstí“ Mezitím se Im Cyber nenechala rozptylovat a motala dál, načež se znenadání přidal Rido a v tu ránu sme měli férový B2B v hlavním čase. Neplánované, ale milé překvápko.

b4b

Ve dvě ráno konečně dorazil SubFocus, Im Cyber s Ridem mu poslušně přenechali fidlátka, díky přivítacímu kraválu se všichni shromáždili v sále a začalo se od znova. SubFocusovo vystoupení se mi těžko hodnotí. Po dvouhodinovém zpoždění sem nečekal nic jiného, než že to tam rozfláká. Dle mého názoru se tak nestalo úplně. Mix měl dozajista zmáklé, jen mi skoro všechny vály přišly hodně ohrané a od toho se vlastně odvíjelo moje vnímání jeho setu. Třeba trochu podcenil náročnost českého publika nebo nevím. Jako skalní fanda dnb sem si ho poslechl až do konce, nicméně bez doprovázejícího nekontrolovatelného řevu radosti z hudby. Subfocus dohrával jeden z posledních válů, vedle něj naklusal Fresh a začal ladit svou mašinku ( I-MAC ). Byl sem i fotit a právě kvůli Freshově technice nás první polovinu večera nechtěli vyhazovači pustit na podium. Naštěstí vyhazovači vychladli a byl klid.

Fresh se jako obvykle nehorázně vytáhl. Svůj MAC měl těžce v malíku a podle toho taky vypadal kotel pod ním. Každý, na koho sem se letmo podíval, měl férový rohlík, takže zábava byla, jen místa moc nebylo. Ivory MC mi v žádném případě nijak nevadil. Když bylo třeba trošku hecnout, udělal tak. Nášup pomalu končil, odbíhám si rychle pro pitivo, abych stihl poděkovat hlavně Freshovi za masakr. Poté sem se na půl hodinky hodil do klidu a šel se mrknout na Sayka. Chtěl sem si ho vyfotit, ale tím jak rychle kýval hlavou, má závěrka toho moc nepochytila. Jeho set se nesl standartně v likvidačním tempu, aby lidi neměli možnost utéct. Co mě dostalo, v pokročilé fázi setu sem od něj snad poprvé slyšel liquid. To mě sice ještě na chvíli zdrželo, ale myšlenkami sem byl už pomale doma. O breakbeat stagi Vám nic nenapíšu, protože v podstatě celý večer sem se pohyboval na dnb. V době odchodu kolem šesté si pamatuji, že na baru bylo překvapivě dost lidí. Na jubilejní B4B budu rád vzpomínat, o tom žádná. Vzduch se sice jednu chvíli nedal dýchat, SubFocus nakonec přece jen dorazil. Co se týče dalšího B4B, Level B nám prozradili nová dvě jména dalšího pokračování, takže se máme určitě na co těšit.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BREAK4BEATS

Pátek 26. 10. 2007
Vstup: 180/220 Kč
Vystupují:
Sound Weapon (DJ Fresh + MC Ivory), Sub Focus, IM Cyber, Rido, Sayko; Breakmatch stage: Stanzim, Brada, Marcco, Yak
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

05. 11. 2007 | 14:17:24
+0 | -0

zuparty

Bylo fajnove.) jen to rano bylo.. hm.. tezke...

a priste!

mazec.

vesely vanoce
fnop
05. 11. 2007 | 13:48:54
+0 | -0

bylo to horké

jj, příště bude bad company a mampi swift... Vzhledem k tomu, že to bude 21.12. tak se tam asi vážně ušlapeme...



Už ted jsem tam málem zemřela :)) Pěkná fotky, lidi vaří!.)
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika