Join Session pokračuje na Flédě

Join Session pokračuje na Flédě

09. 11. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
na mnoha akcemi prověřené Flédě je úspěšně za námi, a už se na nás valí dálší pokračování, které se tentokrát předvede v doposud nejsilnější sestavě.
Čekejte tradičně večer plný beatů, break beatů, drumů a basů, které tentokrát budou znít na posíleném zvukové aparátu kam jen ucho doslechne. Především hlavní host večera, celým jménem Thomas Andrew Searle Barnes jako zástupce Londýnského projektu Breakfastaz si to se svou hutnou basou, kterou obsahuje každé hraní kohokoliv z této povedené trojice, nepochybně zaslouží. Breakfataz mají za sebou přes 20 vydaných tracků a remixů na respektovaných labelech jako Passenger, Mob a Against The Grain.

Uznaní si vysloužili od takových jmen jako Plump DJs, The Freestylers, Tayo, Ali B, Meat Katie, Aquasky, Krafty Kuts, Deekline. Mimo jiné mají na kontě opravdu povedený remix skladby „Free the Beast“ od MC Ivoryho, který se na Flédě představil nedávno. Hrají po celém světě a vystupují v radio show Annie Nightingale na BBC Radio 1. Na uznávaných Breakspoll World Breakbeat Awards dosáhli na „Players Of The Year 2004“ v konkurenci takových jako Mylo nebo Shapeshifters. O rok později zopakovali vítěztví tentokrát v kategorii „Best Breakthrough Act 2005“. Od doby kdy vtrhli na breakbeatovou scénu o nich bylo a je slyšet víc než dost.

Dálší anglickou perličkou, na kterou se můžeme těšit je resident Manchester's Fuse DJ ID. Ten s polečně s Baobingem tvoří projekt Big Monster, který je na breakbeatové scéně uznáván především díky svému inovátorství. Výsledkem jejich spolupráce byl jeden z nejlepších singlů roku „The Machine“ který se objevil i v kompilaci Stanton warriors FabricLive CD. Největší slávy sem jim však dostalo díky singlu „The Feeling“, který se objevil ve hře FIFA Street 2 a prodalo se ho na 2 mil. kusů.

Ještě před těmito dvěma pány nám však Pražská breakbeatová skupina Le Pneumatiq konečně představí svoji debutovou deskou s názvem Beat Safari (vychází 5.11.07). Ve složení, zakladatel a producent DJ Howska (programming), MC Adrenalin (vocal), bubeník Army a zpěvačka Borůvka (ex -Rapmasters, Wohnout). Přelom roku 2006/2007 skupina strávila v nahrávacích studiích České televize, kde nahrála pět skladeb pro film Pusinky pod vedením Jana P.Muchova, které vyšly na originálním soundtracku u Sony/BMG. Nyní se již pravidelně objevuje v line-upech velkých open air festivalů a se svým turné po celé ČR se zastaví i u nás, na Moravský křest alba. Zbývající support na brejcích obstarají Brněnští Djs Trifid a Manack.

Na baru pak můžete spokojeně vychutnat set Brooklyna alias Juanita Juareze, který na sebe upozornil zejména albem vydaném v r.2003 “Spa Boy”, a jehož produkce vydaná na malých britských indie vydavatelstvích , a zejména na respektované norské značce Subtitles, z ní v klubech po celém světě. K němu se přidají Djs Bärf, Dworak, Flashbeck a Miky. Vstupenky lze zakoupit v siti Ticketpro za 120 Kč, nebo na miste za 150 Kč.

www.myspace.com/joinsessionbrno
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JOIN SESSION

Pátek 30. 11. 2007
Vystupují:
Breakfastaz (UK), I.D. (UK) , Brooklyn aka Juanita Juarez, Le Pneumatiq (Live),
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
ozzby
10. 11. 2007 | 13:20:07
+0 | -0

rishule

dobře ty :o)
Rishule
10. 11. 2007 | 11:34:27
+0 | -0

pořád dokola

říká se NA Fledu, žádné DO nebo VE :)
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika