PVD a Austin Leeds na prosincové Vandit Night

PVD a Austin Leeds na prosincové Vandit Night

15. 11. 2007  |  Autor: dance-girl  |  Komentáře (2)
Tak jako každý rok, i letos oslaví německý Dj Paul van Dyk své narozeniny (konkrétně 36.) se svými fanoušky na tzv. Vandit Night. A jak již bývá tradicí, zaplní Paul line-up druhým Djským jménem. Po loňském Markusovi Schulzovi se letos návštěvníkům představí americký electro-housový mág Austin Leeds.
Skalní fanoušci si již zřejmě informace o nadcházející van Dykově oslavě stihli obstarat, pro ty ostatní přinášíme krátké info.

Datum: sobota 15. prosince, začátek ve 23:00
Místo konání: Kesselhaus (součást komplexu Kulturbrauerei), jako vchod a chill-out bude sloužit budova vedlejšího Maschinenhausu
Vstupné: předprodej: 15 € + poplatky, na místě – 18 € , po zkušenostech z minulého roku však doporučujeme nechat se předem zapsat na placený guestlist (přes e-mail uvedený na oficiálním webu akce).


Paul van Dyk: Nesporně nejúspěšnější mezinárodní umělec na poli elektronické hudby. V říjnu 2006 obdržel za svou politickou a sociální angažovanost Řád za zásluhy města Berlína od vládnoucího starosty Klause Wowereita, o měsíc později byl podruhé korunován anglickým DJ Magem jakožto světový Dj č. 1. A nezdá se, že by jeho hvězdná dráha měla v následujících letech skončit. V celosvětovém měřítku je považován za jednoho z nejlepších Djs a producentů, čemuž nasvědčují četná mezinárodní ocenění, v roce 2005 byl dokonce nominován na cenu Grammy.

Austin Leeds: Austin Leeds je jedním z umělců, kteří se též podíleli na tvorbě Paulova alba In Between – spolupracoval konkrétně na songu New York City. Prezentujíc a tvoříc hudbu, jež fascinuje davy, vytvořil si vlastní charakteristický směr ve světové taneční komunitě. Jeho nezapomenutelné mixy jsou ke slyšení v nejrespektovanějších a nejžádanějších klubech po celém světě. Jeho inovativní zvuky a tvorba vedly k mnoha studiovým kooperacím s nejuznávanějšími producenty v hudebním průmyslu.

Austinova současná produkce s umělci jako Nick Terranova (Los Angeles) a Kobbe (Belgie) se dočkala nadšených reakcí. Jeho skladby obsahují electro-housové prvky, které po splynutí se základními beaty postupně vytvoří zcela nový explozivní styl. Singly Terranovy a Austina Leedse jako Shake Me, Rock Me, a Only You se umístily na předních příčkách světových hitparád, ovládly mnoho klubů po celém světě, a objevily se na mnoha kompilacích. Například Only You zaznělo nedávno v Essential Mixu Deep Dish na BBC Radiu 1 živě z festivalu Global Gathering. Austin také spolupracoval na tvorbě singlů Discoteka a Scream pro projekt Starkillers, jenž tvoří Nick Terranova. Discoteka byla vskutku masivním celosvětovým hitem, jež zaujímal týdny na 1. místě na Beatportu, a byl obsažen na mnoha CD kompilacích. Nesmíme také zapomenout na kooperaci s Kobbem na projektu nazvaném "The Land Of Voodoo", jenž je podporován největšími jmény současné house music. Danny Tenaglia, Erick Morillo, Oscar G., Deep Dish, John Digweed či Sader Kleinenberg – to je jen krátký výčet světových Djs a producentů, jež jsou příznivci Leedsova soundu.

A to ještě není vše. V roce 2001 založil vlastní label Hamachi Records, vypomáhá také Nicku Terranovovi s labelem Terratraxx. Mimoto má na svém kontě i velké množství remixů. Mezi ty současné patří např. 2 Raumwhonung & Moguai - Sex Secret (Terranova & Austin Leeds Rmx) či DJ Delicious - Let it Drop (Kobbe and Austin Leeds Rmx).

Leedsovy sety z minulého roku jsou k poslechu.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VANDIT NIGHT

Sobota 15. 12. 2007
Vstup: Předprodej 15 € + poplatky, na místě 18 €
Vystupují:
Paul van Dyk, Austin Leeds
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

26. 11. 2007 | 13:32:46
+0 | -0

Pojede někdo?

Čauky lidi, pojede někdo na tuto akcičku??? Kdyžtak mi dejte echo Kohlicek1@seznam.cz Lena
Milka
18. 11. 2007 | 16:55:29
+0 | -0
tak tam chci vyrazit...
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika