Z výletu do Estonska za Marcelem Woodsem

Z výletu do Estonska za Marcelem Woodsem

04. 12. 2007  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (6)
Předminulý víkend jsem zavítal do do Estonska, do malého studijního městečka Tartu na jednu z nejvyhlášenějších party domácího serveru Clubunlimited.ee. Zahraničními hosty byli tentokrát Isaac a Marcel Woods. Pobyt to byl velmi příjemný a párty se u mě zařadila do kolonky těch, na které se jen tak nezapomene.
Na začátku září jsem při brouzdání po internetu narazil na domovské webové stránce jednoho mého oblíbeného DJe v dates - 10.11.2007 Tartu, Estonia. Od té doby se mé kroky neubíraly jiným směrem. Zařízení letenky, ubytování, naplánování i týdenní dovolené a další podstatné věci jsem měl do pár týdnů vyřízené a pak nezbývalo nic jiného, než se těšit na příjemný týden strávený mimo ČR.

cu basse

V pátek 9. listopadu odlet z Prahy Ruzyně do Tallinu, pak přesun do 150 km vzdáleného Tartu, ubytování a samozřejmě prohlídka města byla povinností. Tartu je opravdu překrásné studijní městečko, jediné co mě během výletu po okolí překvapilo bylo to, že jsem nenarazil na jeden jediný plakát, po barech nebyly flayery, prostě žádná reklama, tak jsem se obával návštěvnosti této klubovky. Sobotní večer mě ale vyvedl z omylu. To co jsem zde viděl a slyšel člověku opravdu místy bralo dech. U vstupu nápis no tiket-sold out, z klubu se vyklubala menší hala s kapacitou 6 tisíc lidí a v době mého pozdního příchodu (00.05) již byla příjemně zaplněná. Za DJ pultem stál místní Meri a začínal svůj set a to hned pěkně z ostra trackem od Dubfire – Roadkill. Publikum tento track jak bylo vidět opravdu v Estonsku zbožňuje (vede většinu místních hitparád). Sound během jeho setu nabíral na obrátkách a směřovalo vše k připravení půdy pro jednoho z headlinerů dnešního večera, kterým nebyl nikdo jiný než Marcel Woods.

marcel woods

Během Meriho setu jsem si stihl prohlídnout prostory této výstavní haly, na 4 místech jsem našel instalované teplomety, které jely na plný výkon, což se v tom počasí které už panovalo v Estonsku příjemně hodilo. Kolem 0.30 jsem se dostal do press roomu, kam jsem byl pozván místním promotérem, u vchodu jsem se potkal s Marcelem, který mě vítal se slovy “Rád tě zas po dlouhé době vidím, jaká byla cesta?“. Sice malinko zaskočen, ale odpověděl jsem. Následoval krátký rozhovor mezi promotérem a Marcelem, těsně před první hodinou ranní se celé osazenstvo press roomu zvedlo a odešlo směrem na stage. To co Marcel předvedl během následujících dvou hodin jsme opravdu v sebemenším koutku duše nečekal. Působivé intro společně s hlubokým hlasem uvedlo zahraničního hosta, který se do Estonska vždy rád vrací a vždy se na tuto návštěvu těší. Domácí publikum ho přivítalo ohromným aplausem a Marcel začal hned pěkně od podlahy trackem od Ronalda van Gelderena - Dirty Rocker. Dále zazněly tracky od Marco V či Sandera van Doorna. V jeho setu dosti převažovala jeho vlastní produkce, což já osobně jen uvítal. Zazněly tracky jako Lemon Tree, Monotone, Advanced, Accelerate, Cherry Blasoon. Po hodině a půl následoval 20ti minutový přídavek a ukončil své vystoupení asi tím nejlepším pro mě co snad mohl, Marcel Woods – Time Is Runing Out. Nejen já, ale i domácí publikum bylo opravdu nadšené z této výborné párty.

marcel woods + honzin

Všichni kolem mě se dobře bavili, což příjemně dokreslovalo celou atmosféru. Sám Marcel po ukončení setu byl velmi nadšený a prostory výstavní haly opouštěl s úsměvem na rtech. Bohužel i pro mě nastal čas odchodu, protože jsem musel stihnout ranní spoj do Lotyšska. Dík patří estonské straně za jednu z nejlepších halovek tohoto pololetí, celkem těžko jsem opouštěl prostory haly.

Zhodnocení
Párty se mě líbila od začátku mé návštěvy až do konce, během večera jsem neshledal jedinou věc na kterou bych snad mohl stěžovat. Všude kam jsem se podíval sem viděl samé spokojené tváře. Zvuk i světla během noci fungovala tak jak měla a skvěle dokreslovala atmosféru.

Klady
- Vstřícnost ze strany pořadatele
- Přídavek Marcela Woodse
- Ceny na barech více než přijatelné
- Nikde žádný nepořádek

Zápory
- Žádné jsem neshledal

Hodnocení
10/10

Marcel Woods – CU Base @ Tartu Nautuised 10.11.2007 Estonia

01. Ronald van Gelderen - Dirty Rocker
02. Sander van Doorn – Riff
03. Marcel Woods – Lemon Tree
04. Marco V – False Light (Marco V re-visited edit)
05. Marcel Woods – On Fire
06. ID
07. Three Drives - Greece 2000 (Marcel Woods Remix)
08. U2 – Beautifull Day (Pascal Feliz Rework)
09. ID
10. Marcel Woods - Get The Kleenex
11. Pascal Feliz – Platinum
11. Marcel Woods – Monotone
12. Marcel Woods – Advanced (Trance Energy Edit)
13. Marcel Woods - Accelerate
14. Marcel Woods – Cherry Blasoon
15. Don't Tar Me With The Same Brush
16. ID
17. Marcel Woods - Time Is Running Out (Special Secret Wish)
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CU BASSE

Sobota 10. 11. 2007
Vystupují:
Marcel Woods, Isaac, Kolzar, DeeJay A.A.V., Kristjan Hirmo, Meri
Další informace
6 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
sisi
07. 12. 2007 | 09:57:08
+0 | -0

Zajimavy report

Moc povedene. Jen tak dal..... :-) uz se tesitm na pristi rok na nejakou akcicku. BTW budou se delat zase autobusy?
mun
06. 12. 2007 | 12:54:44
+0 | -0
no ty vole, to už je celkem síla vláčet se až do estonska kvuli jednomu djovi...
TIGI
05. 12. 2007 | 22:44:09
+0 | -0
Woods rulez :o)
Sq4Raa
05. 12. 2007 | 15:13:27
+0 | -0
Vsadím se, že jedno z těch IDs bylo Pascal Feliz - Reflect :-) Nebo Aftersun
iamek
05. 12. 2007 | 13:55:59
+0 | -0
Neuveritelny tracklist... luxus luxus luxus

05. 12. 2007 | 10:55:33
+0 | -0

foto z party

na adrese: http://www.clubunlimited.ee/peopildid.php?TASK=LIST&CATEGORY=58
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika