Mixhell na sobotní Boom Bang Baby

Mixhell na sobotní Boom Bang Baby

10. 12. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) V sobotu proběhne další pokračování ze série akcí Boom Bang Baby! v režii Tvykse a The Voraciouse. Ti si na poslední díl v letošním roce pozvali do Rock Café Iggora Cavalera, ex bubeníka legendární kapely Sepultura.
Nejlepší skutečností na projektu Mixhell je fakt, že převážná většina jejich materiálu je považována za alfa a omega samplované dance music moderní doby. To by nejspíš potvrdili i Carabine – letošní objev francouzské elektroniky. A že to nejsou žádní hodní plyšáci, předvedou na prosincovém vydání party Boom Bang Baby! v klubu Rock Café. Naživo se během noci představí také rezidenti večera - DJs Tvyks a The Voracious.

mixhell

Iggor Cavalera, jeden z nejvýraznějších světových bubeníků a člen legendární brazilské kapely Sepultura, prodal po celém světě více než 10 milionů alb. Díky jeho údernému talentu shromáždil čestná uznání a ocenění pro nejlepší bubeníky. Dnes vystupuje s vlastním ambiciózním projektem Mixhell. Iggor a jeho manželka Laima se společně noří do hlubin electroclashe, hip hopu, cyber punku a temného rock’n’rollu. Splývání Iggora a Laimy skvěle zapadá do danceflooru jako kombinace gramofonů, CD přehrávačů, sampleru, laptopu a živých bicích nástrojů, vytvářející všestrannou a poutavou zkušenost. Nejlepší skutečností na projektu Mixhell je fakt, že převážná většina jejich materiálu je považována za alfa a omega samplované dance music moderní doby.

Mixhell vtrhli na evropské turné jako hurikán, vystoupili v Paříži, Londýně, Curychu, Římě či Amsterdamu a odehráli několik koncertů společně s 2 Many DJs Soulwax Nite Versions tour.

Strmě stoupající hvězda francouzské elektroniky, duo Carabine, tvoří dva raubíři z Aisne - Thomasem Briérem a Benoitem Lambinem. Poprvé se potkali na začátku roku 2005 díky společným známým v remešském baru. Oba se snažili uniknout stereotypu kraje Champagne a první písně vznikaly spíš na popud přátel. Jejich budoucí směr předurčilo dogma vlastní jejich hudbě – aby se styly a ohrané postupy převracely a mixovaly do sebe. A to vše pod heslem ´Špatný vkus je naše č.1´

Po premiérovém koncertě v dubnu 2006 projeli se svým live-actem téměř celou Francii. Zatím vrcholem jejich kariéry bylo letošní vystoupení na festivalu Printemps de Bourges, kde si zahráli po boku Justice, TTC nebo Cassius. Společně s Fujiya & Miyagi a Midnight Juggernauts dělali Justice předskokany i na koncertě v Remeši.

www.myspace.com/mixhell
www.myspace.com/carabine
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BOOM BANG BABY!

Sobota 15. 12. 2007
Vstup: 250 ticketstream plus poplatky, 255 rockcafe, 290 na miste
Vystupují:
Mixhell (Kitsune, Brazil), Carabine (Bordeaux, France), Tvyks, The Voracious
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika