Praktické informace před party Cybertronic

Praktické informace před party Cybertronic

14. 12. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Než vyrazíte 22.12. do Boby Centra na party Cybertronic, projděte si praktické informace vypsané pořadatelem akce. Vstupenky, akreditace, bezpečnost atd. Zkrátka klasické info, které se později na samotné akci může hodit.
Vstup
Na akci se můžete dostat od 19:00 kdy zároveň startují první djs na La Grottě i v Laser show hall.

Akreditace a výherci soutěží
Pro akreditované fotografovy a redaktory, spolu s výherci soutěží, je připraven zadní boční vchod (viz mapka). Vpuštěni budete po nahlášení jména a prokázání totožnosti, takže si prosím nezapomeňte občanský průkaz, případně pas.

Opuštění akce
Po opuštění prostoru Boby centra, ztrácíte možnost bezplatného návratu zpět. Výjimkou jsou pouze držitelé fotopassů. Důvodem k tomuto opatření je snaha předejít situacím, kdy se později na akci zdarma dostávají osoby, jejichž hlavním zájmem rozhodně není hudba.

Hlavní pokladna
Spolu se zamezením návratu zpět po opuštění akce souvisí i změna obvyklého provozu hlavní pokladny. Tato bude otevřena po celou dobu konání akce až do jejího ukončení. Touto skutečností chceme též zabránit nežádoucím osobám ve vstupu na akci zdarma.

Vstupenky
V hlavní pokladně na místě si budete moci samozřejmě zakoupit vstupenky a to za cenu 499,- Radíme však, aby jste raději využili možnosti předprodeje – předejdete tím čekání ve frontě na místě, případně budete mít jistotu, že se na akci dostanete, i kdyby byla pokladna z důvodu naplnění kapacity Bobycentra uzavřena.

Lasershow
Show budou obstarávat 3 zelené a 1 plnobarevný kwant laser od firmy Cyber Device.

Soundsystem
Sound systém bude obstarávat jedna z nejkvalitnějších značek světa a to L-Acoustic. Sestava o síle 104kW je v Boby centru opravdu nevídaná a Vám připraví neopakovatelný zážitek

Nahrávání setů
Vystoupení účinkujících djs budou samozřejmě nahrávány, aby jste si sety svých oblíbených djs mohli poslechnou a vychutnat i později, třeba v klidu domova.

Videoprojekce
Můžete očekávat 6 plasmových obrazovek, které budou umístěny v čele dj pultu a budou tak dobře viditelné i pro partypeople v prvních řadách:) Samozřejmostí jsou 2 projekční plátna o velikosti 4x3 metry umístěné po stranách pódia. Na těchto budete moci již tradičně sledovat live přenosy, informace o line-upu, a další.

Kontrola
U vstupu si prosím připravte platnou vstupenku a bez vyzvání ji prosím předložte – bezpečnostní služba u vstupu bude důkladně kontrolovat jejich pravost. Zároveň by jsme Vás chtěli opět požádat o zanechání svých žvýkaček doma. Jak již bylo několikrát řečeno, žvýkačky ničí podlahy a koberce Bobycentra. Jejich následné odstraňování je velmi obtížné a nákladné a právě tyto problémy by mohly vést k zamítnutím dalšího pronájmu pro akce našeho typu. Dále si prosím u vchodu připravte platnou vstupenku a bez vyzvání ji prosím předložte – bezpečnostní služba u vstupu bude důkladně kontrolovat jejich pravost.

Bezpečnost
O kontrolu se bude starat prověřená a proškolená bezpečnostní služba, která bude dohlížet na Vaši bezpečnost a bude se starat o bezproblémový a plynulý průběh akce. Oslovili jsme security Bobycentra, která se v těchto prostorách dokonale vyzná a dovede tím pádem předejít případným nepříjemnostem i problémům.

Šatny
K dispozici budou již tradičně šatny Bobycentra, kde si budete moci odložit veškeré své věci. Zároveň vás prosíme, aby jste tuto možnost využili – předejdete tím případným ztrátám, které by mohli nastat, pokud by jste měli věci odložené na běžně přístupných místech.
 
After party
Oficiální after party začíná v 5:00 v klubu Mersey na Minské ulici v Brně. Hrát pro vás budou Kaisersoze, Luis, Sony Vega a Marcco Imp.

Line-up
Připravili jsme pro Vás poslední soutěž o 5 volných vstupů, kde je Vaším úkolem tipnout správný line-up. Z tohoto důvodu bude zveřejněn na partnerských serverech a na webu Cybertronic v den skončení soutěže, tedy ve středu 19.12.2007.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CYBERTRONIC

Sobota 22. 12. 2007
Vstup: 359/390 Kč, na místě 499 Kč
Vystupují:
Mauro Picotto, Sander Van Doorn, LayDee Jane, Bon Finix, Orbith, San, Felipe, Hydrophonic, Zygy, Simon Sayz, Michael Scuberman, Tarabass, Charlie a Marcco Imp.
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika