Jaká bude první Musica?

Jaká bude první Musica?

16. 01. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Tento víkend je před námi první vydání nové klubovky s názvem Musica, na které poprvé v Česku zahraje německý DJ Wippenberg. No ale pojďme si to pěkně shrnout, co se tedy v Mecce chystá.
Na hlavní stagei celou párty zahájí DJ P@co, kterého všichni znají jako nezapomenutelného Dje, baviče a showmana. Celou párty rozjede svým osobitým balearským pumpingem. Po něm přesně o půlnoci nastoupí za mixák resident párty Musica, DJ Bon Finix, který vás před Wippenbergem určitě naladí na tu správnou hudební frekvenci. Má pro vás nachystáno spousty novinek, které jste ještě nikde jinde nemohli slyšet. No a pak už bude ten správný čas a Bona Finixe vystřídá hlavní host večera, německý DJ a producent a také výborný remixér Wippenberg. Jak sám řekl, do Meccy se moc těší a chystá si na vás exklusivní dvouhodinový set toho nejlepšího co v současnosti hraje všude po světě. Po tomhle nářezu dostane prostor severočeský nadějný mladý DJ Ludweek, který celou párty na main flooru uzavře. Atmosferu na Main flooru budou dotvářet vám už dobře známí electroboogie dancers a vše bude podpořeno speciální videoprojekcí z produkce Zooteamu, připravené speciálně pro tuto párty.

Mno a pokud byste si chtěli v tomto nabitém večeru trošku oddechnout, máme pro vás druhou chill stage o patro níž. na ní se vám představí DJs Yannick z roxy bookingu, dále DJ Paul Andrews a DJ Zelden. Celou noc tedy bude o patro níž pohoda, ve které si můžete sednout a dát nějaký drink s přáteli v chill baru.

Patříte-li mezi náročnější návštěvníky, máme pro vás připravenou i VIP zónu s odděleným sektorem v klubu s vyjímečným výhledem na DJs, s pohodlným posezením, s dvěma oddělenými bary, horním lounge patrem a vlastním sociálním zařízením.


Line-up:

22:30 P@co
00:00 Bon Finix
01:30 Wippenberg
03:30 Ludweek
05:00 to se ještě uvidí

chill floor
23:00 Yannick
01:00 Paul Andrews
03:00 Zelden
05:00 end
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IN MUSIC PRESENTS MUSICA

Sobota 19. 1. 2008
Vstup: 250/300/390 Kč, VIP 600 Kč
Vystupují:
Wippenberg, Bon Finix, P@co, Ludweek, Yannick, Zelden, Paul Andrews
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika