DMA 07: Jak hlasoval Click Joe

DMA 07: Jak hlasoval Click Joe

22. 01. 2008  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (4)
Serial NO 3. Na podporu české ankety elektronické a taneční hudby, ale také ze zvědavosti, jsme rozjeli průzkum mezi osobnostmi taneční scény a ptali se jich, koho a z jakého důvodu volili v letošní, právě probíhající anketě O2 Dance Music Awards. Zítra Ladida.
Jak dlouhodobě vnímáš anketu O2 Dance Music Awards?
Jako běh na dlouhou trať. Pokud vezmu v úvahu výjimečně vyvinutý český smysl pro kritiku čehokoliv, divím se, že anketu někdo vůbec pořádá.

Jak by měla vypadat ideální anketa taneční scény v ČR?

Myslím, že neexistuje nikdo, kdo by objektivně dokázal porovnat například tranceového a DnB DJe. A také z jakého hlediska, že ano? Ať bude výsledná forma jakákoliv, bude tu spousta otazníků a výsledky budou reflektovat spíš velikost základen fanoušků jednotlivých stylů a jejich ochotu, zapojovat se do anket. Toto je třeba si uvědomit a v anketě si pak najít pro sebe podstatné informace. Pro někoho jsou důležitější výsledky DMA, pro někoho časopisu Groove, pro někoho zhodnocení roku od Josefa Sedloně.

Jak jsi letos hlasoval?

Český Dj: Blue - ještě pořád se na scéně pohybují lidé s obrovským rozhledem a lidé, kteří mě dokáží inspirovat (a Dioma, Talla a Nailera jsem volil minulé roky).

Zahraniční Dj: Tibor Holoda - neuvěřitelně vytříbený a rozsáhlý hudební vkus, který navíc každý rok promění ve Wilsonic. Maximální respekt! Dale Dixion - člověk, který Německo zase naučil tancovat na rozmanitou hudbu od disca po house. Jeho mix Body Language je pro mě zásadní učebnicí i inspirací zároveň a releasy na Innervisions, který vlastní, mou tajnou zbraní na parties.

Česká skupina/projekt: Midi Lidi - dokonale zaplnili jednu z děr na českém trhu, během roku okouzlili několika vystoupeními, debutovým albem a svou originalitou ze sebe sand už provždy sloupli nálepku "čeští Kraftwerk".

Zahraniční projekt: Ame a Carl Craig - za to množství skvělých remixů. Christian Prommer - předělat klasiky tanečních parketů na jazzové verze? Hmmm... Efdemin - můj osobní objev roku, výborné album, singly, remixy a velice kvalitní DJ Cobblestone Jazz - asi nedokážu vyjádřit slovy, jak moc mě jejich produkce zasáhla...

Český klub: Fléda - koncerty, party, divadlo, kino, festival NEW NEW!, interiér, atmosféra, zvuk. To už je celkem dost argumentů.

Pravidelná klubová party: Sound HeadQuarters- akce dělaná od srdce s programem, který by měl naši zemi reprezentovat místo těch stovek akcí bez tváře, které okupují místo ve většině našich klubů

Halová party: V nabídce není žádný ze zajímavých in-door festivalů, kterých se vloni urodilo požehnaně. Opravdu nevím, co volit.

Open Air festival: Hrachovka - za netuctový program, který snad rok od roku ocení víc a víc návštěvníků.

Promotér: LevelB - udělali z Flédy místo, kde bych klidně bydlel.
4 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Joe Chaucer
23. 01. 2008 | 16:39:58
+0 | -0
Další z mnoha ignorantů k hudbě...proč...
Risa
23. 01. 2008 | 14:31:34
+0 | -0

Joe

má velmi slušný výběr!

vše je akuální, takže dejte na něj :)
ar
23. 01. 2008 | 12:15:13
+0 | -0

fer pocteni

masiruj;-)
O. F.
23. 01. 2008 | 11:53:35
+0 | -0

progres your soul

hmm tibor-fleeda.....dobré tipy....zčekuju kámo---teda nee že už dávno nečekuju........ale zčekuju víc.......třeba potěší..........a pěkná fotka.....sluší ti to milane.........teda klik džouyy...snad budem o něco chytřejší....Sound HeadQuarters- akce dělaná od srdce s programem, který by měl naši zemi reprezentovat místo těch stovek akcí bez tváře, které okupují místo ve většině našich klubů

...............zní zajímavě ReSpeCt
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika