Finále Havana Club Tour na pražském Výstavišti

Finále Havana Club Tour na pražském Výstavišti

02. 02. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Velké finále Havana Club Tour de Bar je na dohled, nejlepší čeští a moravští barmani míří do Prahy, aby se 22. února na Výstavišti utkali o královskou korunu. K míchání drinků ze skvělého kubánského rumu jim totiž bude zpívat dvorní zpěvačka DJe Boba Sinclara - Salome de Bahia.
Velkým lákadlem pro všechny milovníky latina bude koncert jedinečné Yvonne Sanchez s live bandem. Poslední mojita vypijete u Trávova setu. Havana Club Tour de Bar je jedinečný koncept, který spojuje barmanskou soutěž a taneční party v jeden velký mejdan. Celé to začalo na Výstavišti v Praze dne 16.6.2006, kde se utkala desítka nejlepších pražských barů v soutěži o to, kdo namíchá nejvíc koktejlů. Od jara 2007 cestovala Tour de Bar po deseti regionech ČR a mezi sebou soupeřili desítky mistrů shakeů z výborných českých a moravských barů. Nyní zná všech deset regionů své vítěze a nastal čas pro finální souboj, který se odehraje na akci Havana Club Tour de Bar - Final Competition #1 v pátek 22. 2. 2008 od 20.00 na stejném místě, kde to tenkrát celé začalo, na pražském Výstavišti v Křižíkově pavilonu "E".

A jelikož slavnostní událost si zaslouží slavnostní program, pozvali organizátoři několik slavných a zároveň exotických jmen. Hlavní hvězdou bude první žena stáje DJe Bob Sinclara Yellow productions - brazilská zpěvačka Salome de Bahia, jejíž nesmrtelný globální hit "Outro Lugar" byl hymnou předloňského léta. Do Prahy si Salomé odskočí ze Sinclarova studia, kde právě dokončují několik skladeb. Na Havana Club Final Competition ji doprovodí DJ Mellow, taktéž ze stáje Yellow prod., rezident mnoha pařížských klubů a skvělý DJ, který bude mít u nás premiéru.

Dále se můžete těšit na domácí latino hvězdu - Yvonne Sanchez, která se svým bandem předvede, jak žhavá může být latino hudba naživo. Pozor - její vystoupení je plánováno už na 21.00 hod. večer, takže rozhodně přijďte už na začátek! Aby toho nebylo málo, bude tu pro vás také hvězda domácích klubů a barů, španělský DJ Hector Lopez, který na pražské Výstaviště přijede přímo z turné po Brazílii a Argentině a chystá si velké překvapení - že by další zpěvačka? Nechte se překvapit:) Poslední, za to velice důležitou show připravují zpěvačka s božským hlasem Charlie One (Ohm Square) a rezident Tour de Bar - DJ Manio. Celou akci zakončí svým ne zrovna obvyklým setem DJ Tráva, který již bude zpátky ze své cesty po Mexiku, kde jistě nabere spoustu exotické energie, která bude na této akci velmi žádoucí.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HAVANA CLUB TOUR DE BAR

Pátek 22. 2. 2008
Vstup: Bude upřesněn
Vystupují:
Salome de Bahia, DJ Mellow, Tráva, Yvonne Sanchez, DJ Hector Lopez, Charlie One, Dj Manio
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Havana Club Tour de Bar
1x Havana Club + 6 vstupenek + dárkový balíček v hodnotě 2000 Kč
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika