SKC novým headlinerem prvního Drumixu

SKC novým headlinerem prvního Drumixu

12. 02. 2008  |  Autor: m4y4  |  Komentáře (0)
(Promotion) Nový a značně originální drumandbassový večírek Drumix mění datum, místo i headlinera! Více informací o této pěkně vypečené party, jež proběhne 7.3. v Retro Music Hall, hledejte pod nadpisem.
Drumix bohužel už od počátku zažíval velké porodní bolesti. Vše začalo nenadálým uzavřením klubu Bordo a tudíž i pozastavením veškerých aktivit kolem DrumiXu. Volání o pomoc vyslyšel klub Retro Music Hall s tím, že na nový termín jsme vzhledem k zaneprázdněnosti původně bookovaného Chrise.SU byli nuceni sehnat náhradu. Na první DrumiX tak přijede jeho čabajkový kolega SKC, který se, stejně jako Chris, v Praze neukázal již dlouhé 4 roky. O tom, že SKC je více než jen adekvátní náhradou, není pochyb! V loňském roce mu vyšlo album s názvem Killing Me Softly na Klutově vysoce ceněném labelu Commercial Suicide. SKC je opravdu velmi flexibilním producentem, o čemž svědčí i tracky na labelech Hospital nebo dokonce Renegade Hardware. Podobně flexibilní jsou i jeho DJské sety, ve kterých provází posluchače všemi různými odnožemi drumandbassu, takže si každý z vás jistě přijde na své. Navíc vystupuje spolu s Chrisem SU, DJi Longmanem, Bratwou a Safairem pod hlavičkou velmi známé formace Tactile, která bodovala velice úspěsným albem Supersystem na Timeless recordings.

skc

Druhým zahraničním jménem, které se na DrumiXu představí, bude německý DJ, producent a především majitel uznávaného liquidfunkového labelu Blu Saphir, Jay Rome. Ten vystoupí společně se známým rakouským MC Shnekem (C.I.A. Deep Kut)! Český support obstará zmijí komando v podobě Deadly Viperz (Akira + Anakin) a Bifidus Aktif, který se spolupodílí na pořádání mejdanů Take Control nebo Let It Roll. Dále zahrají DrumiX DJs - Rudeboy, M4Y4 a ahZ spolu s MC Toshim.

Těšit se také můžete na luxusní víceplátnovou a plasma projekci, o kterou se postarají Trippl-Krippl VJs, zelený laser nebo speciální dárky.

Lístky na party DrumiX jsou k dostání v síti Ticketstream za cenu 100 Kč + poplatky nebo večer na místě za cenu 150 Kč. Jako bonus, dostane prvních 100 platících na místě, exklusivní CD mix od jednoho z headlinerů zdarma!

Více informací o samotné akci a DJs naleznete na nově spuštěném webu www.drumix.cz, případně na www.myspace.com/drumixprague
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DRUMIX

Pátek 7. 3. 2008
Vstup: Předprodej 100 Kč, na místě 150 Kč
Vystupují:
SKC, Jay Rome + MC Shnek, Deadly Viperz (Akira + Anakin), Bifidus Aktif, Rudeboy, M4Y4 a ahZ + MC Toshi
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika