Program Electronic Connection odhalen

Program Electronic Connection odhalen

27. 02. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hlavní star nebude nikdo jiný než jeden z nejvlivnějších britských Djs, úspěšný producent a moderátor legendárního pořadu britského Rádia 1 Essential Selection, Pete Tong. Další jména čtěte v článku.
Po jeho boku Pete Tonga se představí zástupce francouzské scény. Dj, jehož jste si mohli poslechnout ve strhujícím setu na festivalu Hradhouse, kde se zasloužil o opravdu nezapomenutelnou atmosféru, skvělý Dj a producent a vyhledávaný remixér Sébastien Léger.

Dalším neméně zajímavým hostem „EC“ bude britský Dj a producent Dave Spoon. Samozřejmě jsme mysleli i na příznivce trance music, pro které máme připraveno hned několik hvězdných jmen, při kterých zaplesá srdce snad každého zapřísáhlého příznivce tohoto hudebního žánru - Cosmic Gate, Johan Gielen a Fred Baker, který zahraje ve speciálním back2back setu s Laydee Jane. Kromě poslední jmenované bude české barvy reprezentovat i Martin Hloch.

Vidět a hlavně slyšet na jednom pódiu takovou hudební sestavu je událost opravdu mimořádná! Pokud Vás předchozí řádky zaujaly natolik, že již teď víte, že si Electronic Connection nemůžete nechat ujít, máme pro Vás skvělou možnost zakoupit si vstupenky v předprodeji sítě Ticketportal, kde nyní ušetříte téměř 50% ceny!

Další podrobnosti o chystané akci, včetně představení účinkujících a rozhovorů s nimi, dalších zajímavostech a praktických informacích, ale i o sérii warm-upů (20.3. Ministry Of Fun/Zvolen (Sk), 28.3. 7nebe/Brno, 19.4. Mecca/Praha …) i následné oficiální afterparty, která proběhne v klubu Retro, si budete moci přečíst v postupně zveřejňovaných zprávách na všech oblíbených internetových serverech a v dalších médiích.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELECTRONIC CONNECTION

Pátek 2. 5. 2008
Vstup: Předprodej 550 Kč, na místě 700 Kč
Vystupují:
Pete Tong, Cosmic Gate, Sébastien Léger, Dave Spoon, Johan Gielen, Fred Baker, LayDee Jane a Martin Hloch
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika