Secret Cinema hostem Discovery

Secret Cinema hostem Discovery

02. 03. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
(Promotion) Ačkoli je teprve krátce po návštěvě belgických Filterheadz, již teď je jasné obsazení dalšího, dubnového dílu plzeňské technoparty Discovery (25.4.). A tentorkát to bude opravdu jízda.
V hlavní roli se představí obě královny českého techna, DJ Lucca a DJ Ladida a jako speciální host přijala pozvání ikona světového techno soundu, holandský live projekt Secret Cinema!

Je nám velkou ctí, že se na další, dubnový díl party Discovery podařilo zabookovat obě dvě královny české taneční scény. 25.4. budeme mít příležitost sledovat střetnutí dvou nejlepších českých DJek na jednom podiu. Jako první přijala pozvání DJka Ladida, která už několikrát, a to nejen na Discovery, dokázala, že hraní na větších parties jí sedí ze všeho nejvíce. Vedle ní se za mixpult postaví rovněž jedinečná DJka Lucca, jejíž sláva už dávno překonala hranice této země a Evropy vůbec. Obě dámy jsou symbolem úspěchu žen v DJingu, obě mají neustále nabitý termínový kalendář a obě pravidelně vystupují na těch největších tanečních eventech světa! Nyní se potkají na jednom podiu a my jsme velice rádi, že to bude právě podium dubnové Discovery!

Ovšem tím to zdaleka nekončí, ale spíše začíná! Připraveno je pro vás i jedno unikátní premiérové vystoupení v České republice. Hlavním hostem této Discovery bude bez nadsázky ikona světového techna, muž, který se zásadním způsobem zapsal do celkové historie taneční scény, ať už jako vynikající producent, nebo energií nabitý live-act. Dámy a pánové, zahraničním hostem dubnové Discovery bude holandský live projekt Secret Cinema.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DISCOVERY

Pátek 25. 4. 2008
Vstup: 190/250 Kč
Vystupují:
Secret Cinema (NL), Lucca. Ladida, Molczik, Majkl a Martin Wind
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Forman
05. 03. 2008 | 20:07:59
+0 | -0
Myslim si ze se mame na co tesit kazdopadne dorazim i kdyz bych byl rad kdybych mohl stahnout nejaky sety od tohodle borce!:)
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika