Shotgun 2005

Shotgun 2005

08. 08. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Na první zářijový víkend pro Vás agentura Dynamic Line připravila již pátý ročník seriálu parties Shotgun a zároveň druhý ročník dvoudenního open air festivalu Shotgun Euro, který letos bude uzavírat festivalovou sezónu u nás.
Na první zářijový víkend pro Vás agentura Dynamic Line připravila již pátý ročník seriálu parties Shotgun a zároveň druhý ročník dvoudenního open air festivalu Shotgun Euro, který letos bude uzavírat festivalovou sezónu u nás. Děj tohoto festivalu se bude stejně jako loni odehrávat v prostorách vodní nádrže Kristýna, která se rozprostírá nedaleko severočeského města Hrádek nad Nisou (cca 20km od Liberce). Pro návštěvníky budou připravena čtyři pódia, na kterých se představí na 46 djů, live-actů a MC´s. Na své si přijdou příznivci techna, house, drum&bassu, breakbeatu, chill-outu a letos premiérově i hip hopu.

V hlavním techno stanu se jako jeden z headlinerů představí britský dj a osobitý producent Inigo Kennedy. Spolu s další hvězdnou dvojicí ze Slovenska Rumenige feat Lokribrada, se v tomto stanu ještě představí např. domácí projekt Elektrabel live, který v poslední době nejvíce vstoupil do podvědomí díky svým trackům vydávaným na labelu Jeffa Millse Axis a aktuálně umístěním tracku Crocks do mixovaného výběru respektovaného Davea Clarka, dj Pietro ve speciálním retro setu Techno energy 8, objev loňského roku dj Spyro dle ankety Dance Awards , energií nabitý redaktor serveru Techno.cz Monotype a nebo jablonečtí murder boys Daho&Ginger.

Na Drum&Bass outdoor stagei se vedle domácí špičky jako je Sayko, Philip TBC či Stanzim představí polský dj N.one a německý Bumper & Bad Matter + Mc´s. V chill-outu to bude např. Djane E-lite, Dys-martin, Milky & Voita (4deck) nebo Plzeňák Diome.

Jak už jsme zmínili, letos se na tomto festivalu premiérově objeví stage věnovaná především, rapu, beatboxu a různým workshopům a výstavám. O produkci na této stagei se budou po celé dva dny starat členové Pooda family crew. Tedy dj´ CMP, Arche a Micro.

Hudební produkci bude doplňovat bohatý světelný park a videoprojekce od Smysly crew, a masivní sound system. Všechny scény na tomto festivalu budou zastřešeny, takže by Vám hudební vyžití neměl znepříjemnit ani případný déšť.

[IMG]http://www.redakce.poslouchej.net/obr/2248.jpg[/IMG]

Více informací o open air festivalu Shotgun Euro se spolu s kompletními line-upy a rozhovory s aktéry tohoto festivalu můžete dozvědět na www.dynamic-line.com a ostatních serverech mapujícícíh taneční scénu v České republice
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika