Videoupoutávka na party The Show

Videoupoutávka na party The Show

18. 03. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Velká premiéra The Show představí fanouškům taneční hudby jedinečnou párty. Nejzvučnější kombinací The Show bude DJane Lucca, jejíž set vyzvedne, stejně jako na Mácháči, výtečný domácí kytarista Michal Pavlíček. Zajímavou videoupoutávku připravil Dj P@co.


O co tedy půjde?

Baleárský pumping set rozjede tvůrce celé párty The Show DJ P@co a s ním Ivan Myslikovjan na saxofon. Lákavé spojení DJe Miquela a originálního Mr.Popelína ukáže všem co se dá dělat s „obyčejnou“ popelnicí v rytmu taneční hudby.

Vrcholem celé akce je speciální The Show Jam, kde se spojí DJ P@co se 7 brazilskými bubeníky z formace Tamtam Batucada, saxofonistou Ivanem Myslikovjanem a performerem Mr.Popelinem.

Atmosféru kolínské premiéry The Show dokreslí speciální světelná show za podpory inteligentních světel v podání nejlepšího osvětlovače kterým je LJ LA-DA. Světla i zvuk jsou speciálně navrženy od firmy Audiolight.

Energický závěr celé akce zaručí benešovský rodák DJ M-Sonic - a tady je možná dobré všechny upozornit na zakoupení lístku na vlak do Prahy, neboť after ve Studiu 54 je pouze 30min jízdy vlakem a to je v souvislosti se závěrečným setem M-Sonika celkem na programu.

Taneční show rozjedou tanečnice z brazilshow.cz, jejichž pestré kostýmy jsou pravými originály z Rio de Janeira. Dále se můžete těšit na skvělé koktejly a show nejlepšího barmana v ČR, Marcela Talpana.

Není náhodou, že se premiéra The Show se koná právě v kolínských Starých lázních. Tento prostor je totiž velice tvárný a nabízí velmi komfortní zázemí 3 sálů, 3 velkých barů a bowlingu. Navíc můžete využít za mírnou úplatu VIP zónu, která se nachází nad hlavním sálem, což umožňuje sledovat v pohodlí celé dění z ptačí perspektivy a přitom si pochutnat na připraveném rautu.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DJ P@CO IN THE SHOW

Sobota 29. 3. 2008
Vstup: Předprodej 190 Kč
Vystupují:
P@co, Lucca vs. Michal Pavlíček, Tamtam Batucada, Ivan Myslikovjan, Miguel, M-Sonic
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
The Show - 29.3. Staré lázně
3x dárkové balíčky v celkové hodnotě 6.000 Kč
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika