Dj Rush v ČR - "Místa činu"

Dj Rush v ČR - "Místa činu"

19. 03. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) O DJi Rushovi bylo napsáno už téměř vše. Jako jeden z mála DJů světové špičky se nechová odtažitě a spolu s jeho vyhlášeným charismatem to jsou právě ty atributy, které z něj dělají velmi přístupného a přátelského člověka.
Je známý tím, že vždy ochotně odpovídá na všechny dotazy a rád se s každým vyfotí nebo prohodí pár slov. Na akcích a festivalech, na kterých vystupuje, bývá zpravidla až do úplného konce. Tímto přístupem si získal velkou popularitu a stále získává nové fanoušky, pro které je jeho přirozenost ve vystupování důležitější než všechna tvrzení o jeho osobě s předponou „nej“. Českou republiku si velmi oblíbil a především má rád české publikum. Tímto retrospektivním článkem bychom se chtěli poohlédnout za všemi dosavadními vystoupeními DJ Rushe v Česku a připomenout skvělé momenty, kterými nás pobavil.

rush

Summer of Love 2003 – Pardubice, dostihové závodiště 23/8/2003
První vystoupení u nás na jednom z nejlepších letních festivalů a hned velký úspěch. Jeho nástup na hlavní pódium s pokročilou hodinou ranní probudil i ty nejunavenější pařany, ležící na trávě daleko od pódia. Bylo to poprvé, kdy se u nás na velké akci hrálo takhle rychle a tvrdě. Někteří lidé nevěřili svým uším a jiní se smáli od ucha u uchu. Všichni se shodují, že šlo o vrchol SOL 2003. Hardtechno semínko bylo tímto vystoupením v Česku úspěšně zaseto. Začala Rush mánie.

Apokalypsa 17 – Brno, Boby centrum 25/6/2004
Hardtechno jde v popularitě strmě nahoru a je to vidět i na návštěvnosti. Narvané Boby centrum očekává vystoupení DJe, o kterém se v té době tolik mluví. Vystoupení na SOL 2003, které se tolik povedlo, je nejlepší pozvánkou na tuto párty. Opět famózní nástup, mikrofon do ruky a jedem. Pestrý, zábavný a tvrdý set. DJ Rush je reklamním agentem hardtechna číslo 1.

Summer of Love 2004 – Pardubice, dostihové závodiště 21/8/2004
Na dalším ročníku SOL nesmí RUSH chybět. To by pořadatelům nikdo z návštěvníků neodpustil. Lidé dostávají co čekali. Velký černý chlapík se staví za gramofony a dav ho vítá bouřlivým křikem. Začíná opravdová jízda, na kterou se všichni celou dobu těšili. Rush po roce pod širým nebem.

Apokalypsa 20 – Brno, výstaviště 17/6/2005

Rok utekl jako voda a lidé si žádají stále znovu a znovu „opakovat“ Rushe. Tentokrát vystoupí na výstavišti v Brně nově v živém vystoupení s DJem Boldem. Rush opět dokazuje, jak umí navnadit a vyhecovat dav, pro který hraje.

Pigfest – Kne’deep speciál, Plzeň, most Milénia 27/10/2006
Když se poprvé objevila tato informace, málokdo uvěřil. Hala pod mostem Milénia měla zažít nejvíce návštěvníků na západočeské akci. Pigfest dosahuje prvního z vrcholů své existence. Na pódiu se po speciálně připraveném intru objevuje DJ Rush. Ruce jdou nahoru. Je to parádní jízda a Rush spontánně bere mikrofon, zpívá a hecuje dav, když hraje DJ Home. Energie doslova tryská na všechny strany. Rush jde na kolena a vytváří svou vlastní choreografii. Jägermeister (jeho oblíbené pití) teče proudem a jak bývá zvykem, i zde Rush končí až s koncem celé akce v devět ráno.

Techno Masters – Agent B-Day, KC Karlov Benešov u Prahy 14/4/2007
Kdo nezažil neuvěří, kdo zažil vzpomíná. Po okraj narvaný KC Karlov, legendární party prostor, ve kterém začínal nejeden český kluber. DJ RUSH nastupuje na scénu a zpívá „happy birhtday“ a s ním celý sál. Chvíle, na kterou nikdy nezapomenu a která je navždy zapsána do mého srdce. Pak spouští hotové techno hody. Začátek je pozvolný, jak je u něj poslední dobou zvykem, ale tvrdý a rychlý sound ne sebe nenechá dlouho čekat. Lidé jsou jako omráčení a dav na parketě skáče jako jedno tělo až do konce jeho setu. Po skončení narozeninové akce si ještě dlouho povídáme v podzemních prostorách KC Karlov. Ručičky hodin ukazují desátou hodinu ranní.

DJ Rush – I’m Back! – Pardubice, PVV Ideon 29/3/2008
„Podezřelí“ se vrací na místo činu. Tak by se dala nazvat hlavní myšlenka nadcházejícího techno svátku. Pardubice a luxusní prostor PVV Ideon. Óóó…. Pardubice, řekl Rush, když dostal nabídku na toto vystoupení. Jeho vzpomínka na první vystoupení na SOL v Pardubicích je stále živá. Spolu s Marco Remusem (přezdívaným Marko Rámus) přijede Rush v rámci východoevropského „Brother connection tour“. Co můžete čekat? Kromě kvalitní hudby a zábavy po celou noc snad jen oznámení, že pořadatelem není jen DJ Agent, ale i Marek Nespěchal, který má pod palcem obrovské množství techniky a který pořádá různé akce v Pardubickém kraji od roku 1999. V prostorách PVV Ideon budou postaveny: obří grandsupport, kvalitní a především silný originální EAW zvuk, plnobarevý laser (5W), dva zelené lasery (2 x 1W), plazmy, projekční plátna a téměř všechna světla, kterými disponujeme. (50ks otočných plnobarevných hlav, blindry, stroba, pary, led pary, mlhátory atd.). Jednoduše řečeno, Ideon bude naplněn technikou až po strop.

Žádná technika a žádný DJ ale nesvede zhola nic bez nadšeného publika. Párty, kterou pořádáme pro Vás, se blíží a my Vás na ní srděčně zveme.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DJ RUSH – I´M BACK!

Sobota 29. 3. 2008
Vstup: Předoprodej 350 Kč
Vystupují:
Dj Rush, Marco Remus, Agent, Jamal Djs, Pavel Krejdl, Golpe, Dan Colley, Airto, Roman Rai, Yannic a SkOOczech
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Dj Rush - Im Back!
1x 2 V.I.P. vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika