Secret Cinema na dubnové Discovery

Secret Cinema na dubnové Discovery

25. 03. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) V pátek 25.4., se v plzeňském klubu Alfa odehraje další pokračování techno seriálu Discovery a opět s hvězdným obsazením. Na stagi se tentokrát objeví Lucca spolu s Ladidou a hlavním headlinerem celé akce bude techno legenda z Holandska, live projekt Secret Cinema.
Jak již bylo sděleno v předchozí tiskové zprávě, na stagi party Discovery se setkají dvě nejúspěšnější české DJky, DJ Lucca a DJ Ladida. Asi nikdo si netroufne od stolu říci, která z těchto dvou dam je onou královnou českého DJingu, proto bude nejlepší, když si svůj názor přijdete udělat sami, 25.4. na Discovery v klubu Alfa.

secret-cinema

Tímto ale hvězdné obsazení zdaleka nekončí. Zahraniční techno produkci bude tentokrát v Plzni prezentovat legendární holandský producent a zároveň live projekt Secret Cinema z Rotterdamu. Jeho energií nabíté sety si evropští clubbeři pravidelně užívají na těch největších akcích jako jsou Dance Valley, či Awakenings. Navíc Secret Cinema přijede do České republiky zahrát vůbec poprvé a u toho by každý fanoušek techna, a taneční hudby vůbec, určitě neměl chybět. Celé obsazení stage pak tradičně doplní rezidenti Discovery, DJové Molczik, Majkl a Martin Wind.

A jelikož se jedná o Discovery, můžete se dále těšit na výkonný soundsystém, rozmanitou světelnou a laserovou show, videoprojekci a mnoho dalšího. Vstupenky se budou prodávat za cenu 190,- v předprodeji a za 250,- na místě. Seznam předprodejů a informace o jeho zahájení budou následovat v nejbližších dnech.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DISCOVERY

Pátek 25. 4. 2008
Vstup: 190/250 Kč
Vystupují:
Secret Cinema (NL), Lucca. Ladida, Molczik, Majkl a Martin Wind
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika