Druhé pražské vydání Get Punked

Druhé pražské vydání Get Punked

26. 03. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Po několika úspěšných Get Punked v Olomouci se tento drum & bassový mejdan loni přesunul do pražského Abatonu, aby všem přinesl atmosféru parties tak, jak probíhají v kolébce zlomených beatů - v Anglii. Druhé pražské vydání je naplánováno na čarodejnice a svá kouzla zde předvede samotný Nicky Blackmarket.
nicky blackmarketNicky Blackmarket nemá na svém webu uvedeno motto "older than oldschool" jen tak pro legraci. Čtyřicetiletá legenda se totiž zapojila do formování DnB a jungle jako jedna z prvních a v roce 1991 náležitě posilnila scénu otevřením obchodu Blackmarket v londýnské čtvrti Soho, který dodnes patří k nejdůležitějším hudebním centrům britské metropole. Nicky je dodnes věrný oldschoolu, a tak od něj lze čekat amenové třaskanice i ragga jump-up – vše zamíchané originálním a zábavným způsobem, který je pro něj pověstný.

Na hlavní drum & bassové stagi se dále představí britský Sense z Diversion Recordings, polovina dua Deadly Viperz – Anakin ze Shadowboxu, Wash! ze sound systemu Tele2Beatz a za Get Punked crew nastoupí Katcha. Druhá raggajungleová stage nabídne kanadsko-belgické duo K & Raggamufin Whiteman a bohatý český support.

Vstupenky lze zakoupit v obvyklých předprodejích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal, TSP Records (Školská 26) a Maximum Underground (Jilská 22) za cenu 100 Kč (plus poplatky předprodejce) nebo bez poplatku v Growshopu (Bořivojova 95). Cena lístku na místě bude 150 Kč.

Get Punked team navíc nabízí speciální nabídku - v období od 27. března do 6. dubna bude možné zakoupit lístky v TSP Records za akční cenu 80 Kč.

www.myspace.com/nickyblkmkt
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GET PUNKED

Středa 30. 4. 2008
Vstup: Předprodej 100 Kč, na místě 150 Kč
Vystupují:
Nicky Blackmarket (UK), Sense (UK), Anakin, Wash!, Katcha, K (CA), Raggamufin Whiteman (BE), Basstien & Rich, DaDa, Anus & Medis & Rolnik
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika