Sensation DVD a trancová nálož u XMAGu #99

Sensation DVD a trancová nálož u XMAGu #99

26. 03. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Stejně jako k nám se v posledních letech párty Sensation White rozšířila do všech končin světa včetně Jižní Ameriky a Austrálie. Největší sílu má ovšem stále ve svém rodišti, holandské Amsterdam Areně. Na XMAG DVD se z tohoto bílého srdce předvedou David Guetta, Steve Angelo, Sander Kleinenberg, Ferry Corsten a Tiësto.
První jmenovaný je dobře známý díky svým hitům, a ani jeho DJský projev není o nic méně nablýskaný. Steve Angello je členem neohrožené švédské housové mafie, takže ručí za kvalitu životem. Čest své notoricky známé hymny This Is Sensation hájí Sander Kleinenberg, jeden z prvních DVD-DJů na Zemi. Představovat Ferryho Corstena a Tiësta komukoliv, kdo se dočetl až sem, by bylo urážkou. Za mixpultem se však nečekaně objeví ještě další hvězdy. Samozřejmě, že k Sensation patří Megamix, na DVD je přibalen ten z roku 2005. Na letošní Sensation nakonec navnadí trailer ročníků 2007 a 2008.



Trailer ke stažení

Pokud nemáte taneční muziky pro davy dost, můžete si ještě vychytat limitované edice kompilací: Gabriel & Dresden – Sensation, Marco V – XMAG Mix, DJ San – Transmission a Angelo Mike – Creamfields. XMAG je k dostání od 25.3. v trafikách po Česku i Slovensku nebo v shopu na www.xmag.cz.


Obsah aktuálního čísla

Titulka: Underworld
Design pochází přímo z londýnského design studia Tomato (www.tomato.co.uk), které založil Karl Hyde spolu s Johnem Warwickerem. Obsáhlý materiál o Underworld se tentokrát týká opravdového podsvětí nejspíš nejslavnější taneční kapely a je doplněn o grafiky a fotky Karla Hyda i Tomato, dlouholetého strůjce image Underworld.

XMAG TOP 2007
Nová anketa časopisu XMAG doplňuje projekt Dance Music Awards o pohled ze strany lidí, kteří svou profesi rozvíjí na pozadí elektronické scény. Oslovili jsme zástupce z řad DJs, promotérů, fotografů, novinářů, designérů, producentů, bookingových agentů, produkčních, PR managerů, módních návrhářů, VJs a dalších převážně z Česka a Slovenska, ale došlo i na zahraniční subjekty. Dvacet kategorií přináší překvapivé výsledky.

XMAG TOP 2007: A vítězem je...
Tvyks, Chemical Brothers, Midi Lidi. V jakých kategoriích zvítězili neřekneme. Počkejte si. Nicméně velký materiál o každém z nich napoví proč si to zaslouží

XMAG TOP 2007: Dubstep CZ

Fenomén minulého roku? Dubstep. Nejvybasssssovanější styl současnosti? Dubstep. Na co tančí Lejla Abbasová? Dubstep. Kde vznikl tento článek? Na dubstepové párty, přímo v jámě lvové – v Crossu, kde se potkala česká dubstepová špička a nejlepší dubstepový DJ současnosti Mala.

XMAG TOP 2007: Hudba je krásná!
Manifest za krásu obalů alb aneb průvodce nejlepšími covery. Čekejte hodně barviček, malůvek, designové čistoty a víc než málo psychedelie. Dobrou zprávou jistě je, že za spoustou z nich se skrývaly nejdůležitější loňské hudební počiny.

Fedde Le Grand
Proslavil se hitem Put Your Hands Up For Detroit, ale jedna z hlavních hvězd květnové Sensation White umí mnohem víc.

Diskuze: NEO-BRNO
Proč nové Brno alias NEO-BRNO nenudí, drží pospolu, není izolované, je kreativní, komunikuje přes Myspace a hlavně má skvělé výsledky? Diskutují stará garda i mladá krev.

Živý chat s Daft Punk
„'Žádný vtip, tentokrát budou kluci opravdu online.' Přesně v sedmnáct dvacet osm 27. listopadu jsem se pomocí super rychlé redakční lajny připojil a...“

Black Sun Empire vs. Morebeat
Co mají společného holandští d'n'b machři Black Sun Empire s jablunkovským projektem Morebeat? Více, než tušíte!

Dále:
DJ Tráva - od gramofonů k malbě / E-motional - nejúspěšnější minitrance očima Stepana Brucka / Studio producenta roku - Roman Rai / Umfeld.tv – Joachem Paap (Speedy J) a Scott Pagano u filmu / Moda – Here I am / K nadčasovosti elektronické hudby (a ku příležitosti smrti Karlheinz Stockhausena) / Recenze alb, kompilací a hromady singlů + DJ top 10 / atd.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SENSATION WHITE

Sobota 31. 5. 2008
Vstup: 1090/1375/1650 Kč, Golden za 4.490 Kč
Vystupují:
Markus Schulz, Axwell, marco V, Fedde le Grand, Laidback Luke a Michael Burian
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Sensation White
1x 2 vstupy + CD Markus Schulz - Progression
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika