Velikonoční neděle strávená v Retru

Velikonoční neděle strávená v Retru

27. 03. 2008  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Na velikonoční nedělní večer si pro nás agentura Inmusic společně s nově vznikajícím rádiem Infinity přichystala event Kick da Night Speciál v Retro Music Hall. Speciálními hosty byli hned dva zahraniční DJs. Jeden ze sousedního Německa a druhý z Holandska, a to v zastoupení Nica Chagalla a Ronalda van Gelderena.
Začátek party
Do méně naplněného klubu jsme dorazili těsně před třiadvacátou hodinou, když už za mixpultem stál Bon Finix a hrál svůj dobře známý sound. Po rozhlédnutí po klubu jsme zjistili, že horní patro bylo zpřístupněno pouze pro technické zázemí akce, a tak jsme zakotvili v přízemí u baru. Bon Finix, alespoň pro mě, je zaručeně dobrou volbou na rozjíždějící se party. Jeho sound je více než příjemný a jako předskokan splnil mé očekávání a jak bylo na konci jeho setu vidět, tak nejen mé. Za svůj předvedený výkon si zasloužil oprávněný potlesk. Do svého setu zařadil tracky jako Pryda – Pjanoo, Deadmau5 – Arguru, SiA - The Girl You Lost To Cocaine (Sander van Doorn Remix), Rank 1 vs. Jochen Miller - And Then (Original Mix) a též Gabriel & Dresden - Tracking Treasure Down (Wippenberg 131 Remix).

bon finix

Nic Chagall in da mix
Čas se přechýlil do následujícího dne a klub již byl o něco lépe zaplněn než v době našeho příchodu. Hned v páté minutě tohoto nového dne, Velikonočního pondělí, za mixpultem došlo ke střídání. Na místo Bona nastoupil první zahraniční DJ, a to ze sousedního Německa, Nic Chagall. A během prvních minut svého setu se s tím jen tak nemazlil. Set začal trackem Mark Mendes - Hubert Is Cool Tracey a hned záhy následoval příjemný track od Thorn - Grand Canyon ve velmi příjemném Dirty South Remixu. Pak už následoval jeho vlastní remix Markus Schulz Feat. Departure - Cause You Know (Nic Chagall Remix). Dále zazněli Motorcycle - As The Rush Comes. Během setu snad ani nemohl chybět povedený remix od Cosmic Gate a to Vincent de Moor - Fly Away (Cosmic Gate Remix). Na jeho první pražské sólo vystoupení jsem se opravdu těšil a to co předvedl bylo opravdu výborné sledovat. Na konci svého setu si potlesk opravdu zasloužil a to si myslela i většina dorazivších partypeople, nejen já.

nic chagall

Mistr Ronald van Gelderen
Tohoto pána jsem již měl tu možnost slyšet po čtvrté a mohu jen říci, že na každé jeho vystoupení se nedá jen tak zapomenout. A na Kick da Night Speciál tomu nebylo jinak. Jeho vlastní osobitá produkce střídala zaručeně dobře fungující tracky. Začal pěkně z ostra techtrancovou smrští a přes pár housových beatů došel až k příjemnému trancu. Set se mu opravdu vyvedl a tím se u mě pro tento večer zapsal jako hvězda večera. Jak bylo vidět během celého setu, tak nejen u mě se tento pán takto zapsal. Během večera jsem byl mile překvapen trackem od Red Carpet - Alright (Doman & Pettigrew Bootleg) - speciální věc dělaná pro Tiësta na jeho Elements Of Life Tour. Dále snad ani nemohl chybět v poslední době hodně hraný Sander van Doorn – Riff společně s Richard Durand - Ledged Up. Dále zabodoval track Simon Patterson – Bulldozer a hlavně Marcel Woods - Cherry Blossom. Z jeho vlasní produkce zazněl Dirty Rocker, This Way, Embrace Me a F!lth. Svoje premiérové vystoupení v Praze zakončil klasickým trackem, který doprodukoval, Tiësto - Suburban Train. Na konci svého více jak dvouhodinového setu sklidil největší potlesk za tento večer. Potlesk byl více než oprávněný za to, co tento sympaťák předvedl – komunikace s publikem, podávání rukou během setu, úsměvy na fotoaparáty, chvilková režie kamery :D a odzpívání několika svých vlastních tracků (i když bez mikrofonu).



Ronalda pár minut po čtvrté hodině ranní vystřídala domácí Laydee Jane a spustila hned pecku Tranquility Base – Buzz, která ještě zaplněný parket po Ronaldově setu jen tak nenechala vyprázdnit. Dále následovalo Coast 2 Coast – Cut Me. Na víc jsem již v tu dobu neměl sil a tak jsem za tónů SiA - The Girl You Lost To Cocaine (Stonebridge Remix) opouštěl parket.

laydee jane

Akce se po hudební stránce nadmíru vyvedla, atmosféru během celého večera dokresloval zelený laser. Za zmínku též stojí i velmi vydařená originální videoprojekce z dílny Zooteamu, na které bylo opravdu na co koukat. Kdo nenavštívil tuto párty a nemohl se ji účastnit, teď akorát může jen litovat, že u něj vyhrála pohodlnost a v neděli večer do Retra nedorazil. Protože tato klubová akce rozhodně za návštěvu stála.

Klady
+ Gelderenův set
+ Velmi příjemná atmosféra
+ Ceny na baru

Zápory
- Návštěvnost by mohla být o něco vyšší

Hodnocení
- 9,5/10


Ronald van Gelderen 23.3.2008 @ Retro Music Hall – Kick da Night Special
N/A. Red Carpet - Alright (Doman & Pettigrew Bootleg)
N/A. Veracocha - Carte Blanche
N/A. Ronald van Gelderen – Dirty Rocker
N/A. Sander van Doorn - Riff
N/A. Ronald van Gelderen – This Way
N/A. Pascal Feliz - Reflect (Richard Durand Rework ?)
N/A. Ronald van Gelderen – Embrace Me
N/A. Ronald van Gelderen – F!lth
N/A. Skunk Anansie - Brazen Weep (Richard Durand Remix)
N/A. Simon Patterson - Bulldozer
N/A. Martin Roth & Alex Bartlett - Off The World (Gareth Emery Remix)
N/A. Lemon & Einar K – Anticipation
N/A. Oceanlab - Clear Blue Water
N/A. Richard Durand - Ledged Up (Original mix)
N/A. Marcel Woods - Cherry Blossom
N/A. Tiesto - Suburban Train
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KICK DA NIGHT

Neděle 23. 3. 2008
Vstup: Předprodej 230 Kč
Vystupují:
Nic Chagall, Ronald Van Gelderen, Laydee Jane, DJane Petra a Bon Finix
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika