Páteční dýchánek s Plump Djs

Páteční dýchánek s Plump Djs

07. 04. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Páteční Breaksome v Roxy s duem Plump DJs (Andy Gardner and Lee Rous), to je bez nadsázky pozvánka s velkými ambicemi. Vždyť není už mnoho breakbeatových klasiků, kteří dokážou hrát a stále oslovovat s takovým soundem, jako produkuje právě tato dvojka.
Ve své rodné zemi patří mezi nejrespektovanější ikony breakbeatu, a jedním z důkazů je i každoročně se opakující nominace a úspěchy v mezinárodní breakbeat anketě breakspoll.com. Oba pánové jsou autory více jak 15 singlů a tří alb a ve vzduchu visí nové. Tento fakt dokazuje i před několika dny vydaný singl (Torque of the Devil/Take the Weight). A vůbec, už jste si všimli rozdílu mezi jedním a dvěma djs za mix pultem? Kdo pamatuje na Stanton Warriors a jejich nedávné vystoupení v Roxy, jistě pochopí. Pro ostatní zbývá krátká poznámka do notýsku: pátek 11.04.2008. Plump Djs v Roxy.

Nebyl to správný breakbetový mejdan, kdyby se nedostavili Kaplick a Saku (Kapsak). Mezi jejich hosty na hlavní stagi pak budou patřit Voita a Yak. V chill outu vám chvilku oddechu dopřejí Frock a Bano. Nezapomeňte, že do 23h je to o šedesát kaček levnější, poté za 250,-.

www.myspace.com/plumpdjs
www.plumpdjs.co.uk
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BREAKSOME

Pátek 11. 4. 2008
Vstup: do 23h. 190 poté 250
Vystupují:
Plump djs, Kapsak (Kaplick & Saku), Voita, Yak, Frock, Bano
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika