FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Ed Rush, Shy FX a další na Planet Festivalu

Ed Rush, Shy FX a další na Planet Festivalu
20. 04. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Aktualizováno) Planet Festival, který se letos na festivalové scéně objevil jako rána z čistého nebe, prozrazuje další jména.  Za drum and bass to je například Ed Rush nebo Shy FX. A kdo dále? Mrkněte se na celkový výčet zatím potvrzených jmen.
Jeden z prvních dvoudenních festivalů letošní festivalové sezóny proběhne už 13. a 14. června v aeroklubu Tábor a jeho organizátoři pracují intenzivně na programu. Kromě dříve avizovaných Bad Religion, Front 242, Beatsteaks, Kosheen, I am X nebo Zion Train, vystoupí na festivalu ještě další zahraniční kapely, zahraniční Djové a samozřejmě podstatné kapely domácí hudební scény. Páteční program tanečního stanu je nyní uzavřen a milovníci drum and bassu jistě ocení, že v něm za zahraniční Djs vystoupí Ed Rush a Shy FX, kteří přijedou z Velké Británie. Festival nabídne také širokou škálu českých kapel, vedle dříve uveřejněných skupin Sunshine, Tata Bojs, Khoiba nebo Skyline, si do Tábora přijede zahrát kolem čtyřiceti českých kapel, mezi nimi například 100°C, UDG, Bow Wave, Please the Trees, Ohm Square, Sunflower Caravan, Southpaw nebo The Prostitutes.

Dramaturgie festivalů v Táboře se vždycky vyznačovala průřezem toho nejkvalitnějšího tuzemského hudebního proudu, než že by sázela na mainstreamové taháky českého hudebního průmyslu. „Navíc se snažíme dát příležitost také těm kapelám, za kterými nestojí žádné velké produkce a firmy, ale jejich kvalita je nesporná. Proto i letos na festivalu v Táboře vystoupí řada kapel v rámci tzv. Talent Stage,“ upřesňuje za organizátory David Urban. Letošní festival nabídne návštěvníkům i jiné než hudební vyžití a to například Sportovní zónu, která je plánována na oba dva dny a bude určena především pro veřejnost. V rámci jejího programu i tak předvedou své exhibice profesionální sportovci v kategoriích freestyle BMX nebo skateboarding.

Za zvýhodněnou cenu 690 Kč + poplatky probíhá v síti Ticketpro předprodej do konce dubna. V květnu pak bude vstupenka stát 790 Kč + poplatky, do 12. června bude možné koupit vstupenku za 890 Kč + poplatky, na místě bude k dostání za 1050 Kč (včetně poplatků), jednodenní lístek na sobotu bude stát 790 Kč (včetně poplatků). Současně bude mít návštěvník s platnou vstupenkou možnost přenocovat ve stanovém městečku zadarmo.

Seznam potvrzených interpretů


100°C
 Anyway
 Babe LN
 Bad Religion (USA)
 Beatsteaks (D)
 Bowwave
 Deverova Chyba
 Ed Rush (UK)
 Front 242 (B)
 Ghonzales
 Charlie Straight
 Chiki Liki Tu-a
 I am X
 Katcha
 Khoiba
 Kill the Dandies
 Kosheen (UK)
 Landmine Spring
 Late Night Venture (DK)
 Lavagance
 Le Pneumatiq
 Magnetik
 Nana Zorin
 Nemo (UK)
 Ohm Square
 Please the Trees
 Roe Deer
 Scissorhands
 Shy FX (UK)
 Skyline
 Southpaw
 Suffer
 Sunflower Caravan
 Sunshine
 Tata Bojs
 The Chancers
 The Prostitutes
 U Prag
 UDG
 Utopium (FR)
 Warren Suicide (D)
 Zion Train (UK)
PLANET FESTIVAL

PLANET FESTIVAL

Pátek 13. 6. 2008 až Sobota 14. 6. 2008
Předprodej 690/790/890 Kč, na místě 990 Kč
Vystupují:
100°C, Anyway, Babe LN, Bad Religion (USA), Beatsteaks (D), Bowwave, Deverova Chyba, Ed Rush (UK), Hadouken!, Front 242 (B), Ghonzales, Charlie Straight, Chiki Liki Tu-a, I am X, Katcha, Khoiba, Kill the Dandies, Kosheen (UK), Landmine Spring, Late Night Venture (DK), Lavagance, Le Pneumatiq, Magnetik, Nana Zorin, Nemo (UK), Ohm Square, Please the Trees, Roe Deer, Scissorhands, Shy FX (UK), Skyline, Southpaw, Suffer, Sunflower Caravan, Sunshine, Tata Bojs, The Chancers, The Prostitutes, U Prag, UDG, Utopium (FR), Warren Suicide (D), Zion Train (UK) a další.
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |