Koncert Future Loop Foundation

Koncert Future Loop Foundation

20. 04. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Britský projekt Future Loop Foundation zpříjemní večerní chvíle všem, kteří se dostaví 29. 4.do Roxy. Od lehce ambientních poloh přes lámané beaty, jazzové fúze až po downtempo; tak by se dala velmi stručně charakterizovat tvorba Marka Barrotta, který stojí za FLF téměř 12 let.
Na pražském vystoupení ho navíc doprovodí kvarteto berlínských smyčcových kouzelníků Jupiter String Quartet, které udělalo na posledním festivalu Big Chill ze standardního vystoupení více než okouzlující koncert. Očekávat můžete průřez celou Markovou tvorbou, včetně novinek z aktuálního alba Memories From A Fading Room, postavené na nahrávkách rodinných rozhovorů, které přes dvacet let odpočívaly na půdě kdesi na severu Anglie.

Hlasový záznam nashromážděný v letech, když byl Mark ještě dítě, je dokumentem jednoduchých časů, kdy v duši teenagera znamenala rodina první poslední. Mark Barrott na základech těchto záznamů vytvořil vysoce osobní a organické album složené z elektronických i akustických nástrojů, orchestrální nahrávku, z níž čiší originalita a vtip.

Album tak skvěle vyvažuje magické vábení zašlých vzpomínek a současnou hudební vizi. Dalším neméně důležitým tělesem je i londýnský VJ myogenic, který si pro toto společné vystoupení připravil opravdu zajímavou vizuální podívanou. Djský support v downtempovém rytmu zajistí domácí DJ Tall. Vstupenky jsou k zakoupení v předprodejích za 290czk / na místě pak za 390czk.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

Koncert: FUTURE LOOP FOUNDATION

Úterý 29. 4. 2008
Vstup: 290/390 Kč
Vystupují:
Future Loop Foundation, Jupiter String Quartet
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika