D-Bridge hostem květnové Take Control

D-Bridge hostem květnové Take Control

22. 04. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Květnová Take Control příjemně zvolní a zabrousí do deepovýchh vod - vrchním kormidelníkem se stane D-Bridge z legendárních Bad Company. Těšit se ale můžete i na Breaka - hvězdu minimalistického drum & bassu a na exkluzivní vystoupení DJ Koogiho. Třešničkou na dortu je pak možnost koupit si lístek v předprodeji až do příštího víkendu jen za stovku.
D-Bridge je jedním ze čtyř členů legendární formace Bad Company, která na přelomu tisíciletí zabodovala s hymnami jako The Nine, Four Days nebo Planet Dust. Po rozpadu se každý z kvarteta zaměřil na rozdílný žánr a D Bridge si vybral deepovější a liquidnější polohu. Vyznamenal se například skladbou True Romance nebo založením labelu Exit, na kterém co nevidět vydá nové album The Gemini Principle. Jednou ze zastávek na turné k této desce bude právě Take Control.

Break se proslavil už ve svých dvaceti letech, kdy jeho hudba zaujala nejdůležitější postavy scény a prosadila se na labely jako No-U-Turn, Commercial Suicide a Subtitles. Technem ovlivněné energické pecky s intelektuálním nádechem strhly zájem většiny drum & bassových posluchačů i DJů. Break překvapuje univerzálností, originalitou i nápaditostí, a proto na jeho skladby narazíte v diskografii každého významného labelu. Na Take Control to rozbalí již podruhé - premiéru si dal společně s Fiercem v září 2006 na Quarantine label night.

Českému supportu bude dominovat Shadowboxí taťka a otec drum & bassu v Čechách. DJ Koogimu se téměř po roce velkého pracovního vytížení v zahraničí povedlo udělat si čas a konečně tak před českým publikem provětrá své desky. V Abatonu zahraje i jeden z nejnadějnějších českých producentů Kubatko a rezidentka nocí Take Control IM Cyber.

Druhou stage tentokrát ovládnou deep houseové rytmy v podání DJů Brauna, Lukase Hulana a Fattyho M.

Vstupenky lze zakoupit v obvyklých předprodejích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal, TSP Records (Školská 26), Growshopu (Bořivojova 95) a Maximum Underground (Jilská 22) od středy 23. dubna do neděle 4. května za cenu 100 Kč (plus poplatky předprodejce). Po tomto datu se cena zvýší na 150 Kč. Cena lístku na místě bude 200 Kč.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TAKE CONTROL

Pátek 23. 5. 2008
Vstup: Předprodej 100/150 Kč, na místě 200 Kč
Vystupují:
D-Bridge (UK), Break (UK), Koogi, Kubatko, IM Cyber, Braun, Lukas Hulan Fatty M.
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika