Rank 1 a Giuseppe Ottaviani na Transmission

Rank 1 a Giuseppe Ottaviani na Transmission

08. 05. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Páté pokračování domácího halového eventu Transmission odhaluje první jména z hvězdného line-upu. Potvrzení obou dvou live actů bude bezesporu skvělou zprávou pro tisíce fanoušků, kteří netrpělivě čekají, jaké hvězdy letošní Transmission představí.
Další splněný sen fanoušků dvojice Rank 1. Na listopadové Transmission se tito dva holanďani předvedou v exkluzivním živém vystoupení. Poprvé u nás tak uvidíme dvojici Piet Bervoets a Benno de Goeij, kteří jsou podepsáni pod mnoha tanečními hity jako Airwave, Awaking, Such is Life, Breathing, či desítkami dalších remixů či speciálních releasů, jako například hymnou pro Sensation. Na kontě mají album Symsonic, DVD z živého vystoupení na Trance Energy, několik ocenění a hraní na největších a nejvýznamnějších tanečních eventech po celém světě. Aktuálně pracují na druhém albu, Piet cestuje po světě s Rank 1 DJ sety, zatímco Benno tráví většinu času ve studiu nad novými produkcemi. Výjimečně se setkávají před publikem při nepřekonatelných živých vystoupeních. Jedno takové zažije pražská 02 Arena 8. listopadu.
www.rank-1.com

rank 1

Druhé živé vystoupení na Transmission bude mít na svědomí italský producent Giuseppe Ottaviani, který poprvé uchvátil domácí publikum na Smíchoff Summer party vloni v září. Tento talentovaný umělec nejprve působil v dvojčlenném projektu Nu-NRG, a v posledních dvou letech se vydal na úspěšnou sólovou dráhu. Produkuje skvělé skladby a remixy, které vydává na labelu Vandit Paul van Dyka. Právě s ním spolupracoval na dvou skladbách – Far Away a Dolce Vita, které PvD zařadil na své nové album. Aktuálně se Giuseppe věnuje novým produkcím a „Live“ vystoupením po celém světě, za která mimo jiné dostal první cenu v Trance Awards za nejlepší Live act. Giuseppe tak naváže na svůj loňský úspěch na pátém vydání Transmission.
www.giuseppeottaviani.it

Giuseppe Ottaviani

Vstupenky na Transmission jsou v prodeji v síti Sazka Ticket za 660 Kč. Jejich cena se bude nadále zvyšovat.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANSMISSION

Sobota 8. 11. 2008
Vstup: Předprodej 660 Kč
Vystupují:
Ferry Corsten, Rank 1, Giuseppe Ottavian, Markus Schulz, Aly & Fila a Michal Poliak
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika