Brněnský Creamfields Warm-up

Brněnský Creamfields Warm-up

12. 05. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Ješte před otevřením bran, jednoho z nejznámějších světových open air festivalů Creamfields Central Europe, je pro vás připravena Warm-up party, nabitá kvalitním anglickým electrem a efekty s tím spojenými.
Jako hlavní host této klubovky se představí, premiérově v České republice, anglický DJ a Producent Kieran Brindley (Mass Recordings). Tento umělec má již za sebou několik vydaných počinů a za jeho úspěchy hovoří i taková fakta, jako residentury ve světových klubech číslo 1 - Ministry of Sound či Pacha – London. Jeho Mass Recordings party již bylo pozváno do takovych lokalit jako je Cocoon Lounge in Bahrain a spousta pozvání se hrne z Francie, Norska, Polska, Dubai, Itálie & Ibizy.

Společně s ním vystoupí, další velmi kvalitní anglický Dj Lui Florez pocházející z Brightonu, UK, který již 12 let bombarduje taneční parkety v Anglii. Tento DJ je velmi populární pro svůj osobitý přístup k Electro Beats a zároveň je zárukou totální Dancefloor Destruction. Sám o své stylu hovoří jako o „Godzilla eat ghetto blaster“. Právem je v Anglii považován za NO.2 of Columbian Export. Vše o tomto energií nabitém chlapíkovi přezdívaném „South American“ / pro jeho columbijské kořeny / naleznete na jeho stránkách.

Třetím zahraničním hostem, bude významný slovenský Dj Michal Breeth, který má tu čest moderovat národně vysílanou Radio FM Show „4Elements“ a který bude také vystupovat na Creamfields Central Europe.

A dalším hostem této párty je absolutní stálice moravských partie´s, kterého každý brňák velmi dobře zná, pro jeho nezaměnitelný styl a vynikající komunikaci s publikem - DJ Hydrophonic. Tento umělec se také zúčastní Creamfields Central Europe. V neposlední řadě, bychom Vám také rádi prezentovali brněnského Dj-e Sony Vega a stálici kvalitní muziky Djane Clara Bailar.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CREAMFIELDS WARM-UP

Pátek 16. 5. 2008
Vystupují:
Kieran Brindley (UK), Lui Florez (UK), Hydrophonic, Michael Breeth, Clara Bailar, Sony Vega 2nd: Tommy Riu, Wally D, Tommy Mag, Cuba6, Roman K, Marcoo-Imp
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika