FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Programové novinky festivalu Hradhouse

Programové novinky festivalu Hradhouse
14. 05. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Boskovický hrad již tradičně 2. srpnový víkend ovládnou elektronické zvuky a tisíce partypeople. Festival HradHouse má za sebou 10 roků existence, silnou pozici mezi domácími elektronickými festivaly a mezinárodní uznání. Co jej čeká letos?
Hlavní důraz je opět kladen na promyšlenou hudební dramaturgii jednotlivých stageích a kvalitní audiovizuální zážitek. To vše s cílem propojit starobylou atmosférou nabitý boskovický hrad se současnou elektronickou hudbou a dopřát tak návštěvníkům neopakovatelný zážitek.

Hrad letošní rok bude pulsovat na vlnách electra, techna, drumandbassu, housu a minimalu. Hlavními hosty vystupující na mainstage je skotské duo Silicone Soul, zástupci Soma Records a progressive houseový Australan Anthony Pappa, který se proslavil jako Freefall tranceovou klasikou Skydive s nezaměnitelným vokálem Jan Johnston. Jejich vystoupení doplní srbský Marko Nastič, Maďar Hot X a Španěl Nhitto.

Na drumanbassové stagei máme tu čest představit živoucí legendu a zakladatele tohoto stylu, kterým je LTJ Bukem ve společném vystoupení s Mc Conradem. Z Anglie pochází také druhý vystupující, Dj Logistics z Hospital records. Ze Slovenska přijede zahrát Dj Gabanna.

V prostoru horního palouku se představí minimalový projekt Klika, který sklidil velký úspěch již na loňském ročníku v jeskyni. Šéfové tohoto projektu Subsist a Ala si letos pozvali Kanaďana Jeffa Milligana, zástupce labelu Revolver, dále slovenského Miloshe (Leporelo), který se představí live, DJe Molczika a také DJs Mooris, Carl Exe a Metrio.

Hudební dramaturgie čtvrté stage situované v jeskyni se zde ujme trio Electronic Bitches, čili DJs Romano Porni, Funk Halen a Trick, kteří stojí za večírky Shuk´n´Denc v brněnském klubu Perpetuum. Živě se představí projekty 1A2V1, Popper-C a Miss Ucentou a DJské sety naservírují Funky Shit Mafia (SK), Papi Oil, baviči Greatest Hits Collective a chybět nebudou samotní Electronic Bitches & VJ Initi.

Veškeré informace o festivalu naleznete na www.hradhouse.cz a předprodej zajišťují předprodejní sítě Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal

Program 2008

Sony Ericsson stage
Silicone Soul (UK)
Anthony Pappa (AUS)
Marco Nastic (SERB)
Breeth (SK)
Nhitto (ESP)
Hot X (HU)
Muzzy
Dan Cooley
Elio

Semtex dnb stage
LTJ Bukem feat. Mc Conrad (UK)
Logistics (UK)
Gabanna (SK)
IM Cyber
Morebeat
X.morph
Blulajta
Elwira
Terqua

Klika minimal stage
Jeff Milligan (CAN)
Milosh live! (SK)
Subsist
Ala
Molczik
Mooris
Carl Exe
Metrio

Shuk´n´Denc stage
Nisiru & Funkatron aka Funky Shit Mafia (SK)
1A2V1_live & visual
Popper C live
Miss Ucentou live + VJ Texa
Electronic Bitches + VJ Initi
Papi Oil
Greatest Hits Collective
HRADHOUSE

HRADHOUSE

Sobota 9. 8. 2008
Předprodej 400/465 Kč
Vystupují:
Silicone Soul (UK), Anthony Pappa (AUS), Marco Nastic (SERB), Breeth (SK), Nhitto (ESP), Hot X (HU), Muzzy, Dan Cooley, Elio, LTJ Bukem feat. Mc Conrad (UK), Logistics (UK), Gabanna (SK), IM Cyber, Morebeat, X.morph, Blulajta, Elwira, Terqua, Jeff Milligan, (CAN), Milosh live! (SK), Subsist, Ala, Molczik, Boris, Carl Exe, Metrio, Nisiru & Funkatron aka Funky Shit Mafia (SK), 1A2V1_live & visual, Popper C live, Miss Ucentou live + VJ Texa, Electronic Bitches + VJ Initi, Papi Oil, Greatest Hits Collective
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |