Cyantific a SKC na druhém DrumiXu

Cyantific a SKC na druhém DrumiXu

19. 05. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
V pořadí druhý DrumiX, na který se můžete těšit v pátek 13. června, již zná jména svých hlavních hvězd. První díl byl v režii Chrise.SU, Jay Roma a MC Shneka, na druhém si svou českou premiéru odbude nejlepší DJ ze stáje Hospital Records, Cyantific, svou účast na 100% slíbíl i minule absentující SKC.
Pánové z dua Cyantific to mají hezky rozdělené. Jon jezdí po světě, sbírá ceny za nejlepšího DJe (viz. ocenění „Best Breakthrough DJ“ od BBC 1Xtra v loňském roce) a za gramofony předvádí naprosto neuvěřitelné kousky. Kdo slyšel jeho Hospital Mix Six, jistě ví, o čem mluvím – velký podíl na tom bez pochyb má i to, že se o něm proslýchá, že za gramci tráví až 12 hodin denně. To pak musí být znát, nemyslíte? Spolu s Mattem pak vysedává ve studiu a pomáhá s produkcí.

Cyantific

Cyantific mají za sebou megaúspěšné album Ghetto Blaster, ze kterého si krom titulního songu odnesla nálepku hitovky Cover Story (feat. Matrix). V roce 2007 pak mimo hromady releasů na labelu Hospital Records přidali i nějaký ten kousek pro vysoce kvalitní a ceněný label Critical Music a mají opravdu solidně našlápnuto. Jejich specifický electro d'n'b zvuk si získal oblibu v setech mnoha DJs, vy jej budete moci poslechnout 13. června na DrumiXu.

skc

To však není vše. Minule jsme vám slibovali maďarského řezníka SKC. Toho bohužel den před samotnou akcí sklátila nemoc a nepřijel. My jsme se proto rozhodli, že vám SKCho přivezeme na DrumiX druhý, abyste si nemysleli, že na vás chceme šetřit. Gabor slíbil, že tentokrát se nějakou nemocí zastrašit nenechá, takže se těšte na pořádnou nálož maďarských beatů.

Ke dvěma hvězdám první velikosti si připočítejte kvalitní český support v podobě Akiry, P.No, Rudeboye, M4Y4 & ahZ v doprovodu MC Toshiho, dosud neviděnou Trippl-Krippl vizuální show (pokud se vám líbil setup prvního DrumiXu, máte se na co těšit), kvalitní zvuk & světla a opět spoustu vychytávek v podobě DrumiX dárků. Více informací očekávejte na oficiálních stránkách www.drumix.cz.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DRUMIX

Pátek 13. 6. 2008
Vstup: Předprodej 110 Kč, na místě 160 Kč
Vystupují:
Cyantific (UK), SKC (HU), Akira, P.No, Rudeboy, M4Y4, ahZ a MC Toshi
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
mmmmmm
20. 05. 2008 | 11:15:40
+0 | -0

DrumiX

No já už se nemůžu dočkat. A konečně dorazí i SKC!
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika