Elektra zakončí sezónu s Dim Chrisem

Elektra zakončí sezónu s Dim Chrisem

28. 05. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Červnovým „Final hit“ ukončí party Elektra veleúspěšnou 4 elements season, kdy návštěva ve Flédě neklesla pod 700 návštěvníků a v DMA skončila na 2. místě! Jako závěreční hosté této sezóny se představí francouzský „elektrikář“, autor hitu „Sucker“, Dim Chris, a resident rakouského klubu Flex, pořadatel jedné z nejlepších klubových nocí Evropy, dj Crazysonic!
Jelikož tato Elektra byla zařazena do seriálu Axe Dark Temptation parties, tak se v prostorách Flédy můžete těšit na „čokoládové soutěžení“ a samozřejmě nebude chybět úchvatné vystoupení lasermana!

Tak jako minule platí, že každý návštěvník obdrží 20% slevový kupon na nákup v Adidas concept store na Masarykově třídě v Brně a kdo přijde navíc v čemkoli od Adidasu už na Elektru, získává Adidas drink zdarma.

Standardem již chceme zachovat zvukový tlak, který jste měli možnost zažít minule = L´ acoustic opět v síle, která dává možnost pochopit všechny detaily presentované hudby.

Dim Chris - Sucker


Dim Chris jde od okamžiku, kdy vkročil na hudební scénu vítězstvím v soutěži „Mladí talentovaní tvůrci“, organizovanou Joachimem Garraudem, producentem Davida Guetty, od úspěchu k úspěchu.

Dim Chris je ve Francii i na mezinárodní scéně stále známější díky mnoha nahrávkám vydaných u známých labelů a také díky skvělým referencím na remixy, které dělal pro Freda Pellichera, Johna Dahlbacka, Sebastiana Drumse a Dana Marcianiho s Michalem Kaiserem.

Na začátku roku 2007 ho objevila také některá významná francouzská média, zabývající se elektronickou hudbou: FG Dj Radio (dříve Radio FG) a Fun Radio a prezentovaly ho jako nový talent.

Dim Chris nahrál v dubnu 2007 French Kiss pro známé francouzské nezávislé vydavatelství DJ Center Records, zejména pro jeho dceřinný label Paradise Recordings a připojil tak své jméno k takovým hvězdám jako je David Vendetta, Kurt Maverick, Roger Sanchez, John Dahlback, Chris Lake...

Ale French Kiss byl jen počátkem na cestě ke světové popularitě: nejdříve track „Sucker“ a potom remix Insanity (pro Dana Marcianiho s Michalem Kaiserem) dosáhly horních příček na žebříčku FG Dj Radia. Toto rádio už potom nepotřebovalo další důkazy jeho talentu a přijalo Dima Chrise do své stáje dj rezidentů, kteří měli možnost být každý týden jednou ve vysílání této nejvýznamnější francouzské klubové a house music rozhlasové stanice.

Dim Chris patří také k rezidentům stanice RTS FM. Na turné, které začalo v červenci 2007 sjezdil Dim od Paříže až po Oděssu a míchá své tracky plné pozitivní energie v těsném kontaktu s publikem, ze kterého vždy dostane jeho taneční maximum.

www.myspace.com/dimchris
www.dimchris.com
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELEKTRA

Pátek 13. 6. 2008
Vstup: 200/250 Kč
Vystupují:
Chris (Fr), Crazysonic (At), Orbith, Jerry, Joshek, Ian Fuzzy, Electromafia vs Pelikan live
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Elektra - 13.6. Fléda
1. cena: Adidas Europass - oficialni balon Euro 2008, 2 x vstup, placka Elektra. 2. cena: 2 x vstup, 500,- konzumace na baru, placka Elektra, 3. cena: 1 x vstup, placka Elektra
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika