FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Vše o Trance stage na Summer of Love

Vše o Trance stage na Summer of Love
01. 06. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Super silné hudební obsazení, plné velkých a slavných jmen jako Blank & Jones, Marco V, Josh Gabriel, Matthew Dekay, Menno de Jong, Richard Durand nebo Michael Burian. Ojedinělá produkce a stavba pódia pod taktovkou United Music, jaká na českém festivalu doposud nikdy nebyla k vidění.
Trance a progressive jsou na Summer Of Love zastoupeny svým vlastním pódiem již od roku 2001, kdy se festival konal poprvé na pardubickém Závodišti. A protože je to právě trance, který je nejoblíbenějším stylem současnosti, stalo se z tohoto pódia jedno ze dvou hlavních pódií. A obrovský loňský úspěch tranceově – progressivního stage je pro nás velkou výzvou, na kterou navážeme také letos a připravili jsme nejen skvělý line up, ale především jedinečnou show a velkou produkci.

trance

Jak už název této stage napovídá, na koncepci a produkci se významnou měrou podílí agentura United Music, jejíž akce jako Sensation White nebo Transmission jsou dnes jednoznačně nejlepší party u nás. UM DJ stage najdete na stejném místě jako loni, tedy mezi kolbištěm a padockem v zadní části areálu pardubického Závodiště. Bude mít kapacitu 5000 lidí a nabídne velkolepou show, plnou laserů, světelné show, fire show, tanečnic a tanečníků a samozřejmě silný soundsystem L’Acoustique. Samotné podium bude výrazně větší než loni a jeho podoba bude pro všechny tranceové fanoušky velkým překvapením. Bližší informace o přesné vizuální a technické podobě UM DJ stage přineseme v nejbližších týdnech.

united music stage

Co ale můžeme prozradit už nyní je line up, který se letos velice povedl a nabídne širokou a pestrou škálu nejrůznějších podob trance a progressive. Podvečerní set si připraví populární ostravský DJ Martin Gredner, na nějž naváže stale oblíbenější duo Tripmain a Bon Finix aka Bon Trip. Hlavní večerní blok otevře náš nejlepší DJ Michael Burian, který je stálým rezidentem Summer Of Love. Po setmění převezme otěže první zahraniční host Matthew Dekay, proslulý svýmí dynamickými progressivními sety. Prvním z headlinerů bude pak hodinu před půlnocí kanadský TOP DJ a producent Josh Gabriel, jehož původní projekt Gabriel & Dresden se teprve nedávno rozpadl a Josh tak dál pokračuje v solo kariéře. Půl hodiny po půlnoci se za gramofony postaví Marco V, který již loni na SOL07 ukázal, proč je miláčkem publika, a tak je jasné, že letos nemůže chybět. Ve dvě hodiny v noci na pódium nastoupí Blank & Jones, německé duo, pyšnící se světovými hity a patřící do skutečné TOP 10 trance ligy. Po této dvojce přijde na řadu poměrně nové jméno, kterému se ale předpovídá velká budoucnost po vzoru Armina van Buurena - Menno de Jong. Zahraniční program UM DJ stage dokončí další Holanďan, aktuální hudební lahůdka pro tranceové fajnšmejkry – Richard Durand. A to už bude ráno, sluníčko po propařené noci nám všem opět dodá sílu a do velkého finále toto stage dotáhne pardubický DJ Michael C.

To vše a ještě mnohem víc, tolik základní informace o jedné z nejdůležitějších trance progressive událostí celého roku 2008 v Čechách, tolik United Music DJ stage. Podrobnější informace a detaily o vizuální a technické produkci UM DJ stage přineseme v následujících týdnech.

Line-up:

17.00 - Martin Gredner
18.30 - Bon Trip
20.00 - Michael Burian
21.30 - Matthew Dekay
23.00 - Josh Gabriel
00.30 - Marco V
02.00 - Blank & Jones
04.00 - Menno de Jong
05.30 - Richard Durand
07.00 - Michael C
SUMMER OF LOVE

SUMMER OF LOVE

Sobota 16. 8. 2008
Předprodej 825/910 Kč, VIP za 1499 Kč
Vystupují:
Stereo MCs, M.A.N.D.Y., Apparat, Dj Rush Gregor Tresher, Felix Köcher & Eric Sneo, Space Djz, Scan X, Ed Rush & MC Ryme Tyme, Noisia (NL) Dj Marky & MC StaminaTeebee & Calyx, Break, Blank & Jones, Menno de Jong, Matthew Dekay, Renato Cohen, Lynx a MC Kem, Richard Durand, Daho & Ginger, Reznyk & Dialect, Agent,Dj Jerry a další jména již brzy.
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |