Fashion TV Party na Občanské plovárně

Fashion TV Party na Občanské plovárně

02. 06. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Ve čtvrtek 5. června proběhne na pražské Občanské plovárně už avizovaná Fashion TV Party. Luxusní a za mnoho let své existence prověřený koncept nabídne špičkové dje a natolik pestrý doprovodný program, aby si návštěvníci party museli lámat hlavu, čemu dát přednost.
Večer zpestří přehlídky zvučných módních značek a krásné modelky, večer dále doplní vizážistky, kadeřnické studio nebo pěnová party, speciálním hostem bude Alena Šeredová. Prostory pražské Občanské plovárny události dodají originální punc díky svému designu a rozlehlé terase na břehu Vltavy s krásným výhledem přes řeku na Staré Město.

Fashion TV party, která začne již v 20 hodin, nabídne dvě stage, open air stage a in-house scénu, která představí nový hudební koncept Občanské plovárny – Live Music & Clubbing Classics. Úvod obstará americká zpěvačka a pianistka Kelly Snyder, která vystoupí na pontonu na hladině Vltavy. Hlavní hvězdou večera bude dj Pierre Ravan. „Pro Fashion TV Party těžko najdeme vhodnějšího umělce. Pierre Ravan je jedním z prvních fashion djs na světě. Již řadu let totiž vystupuje na přehlídkách takových módních es jako Dolce & Gabanna, Roberto Cavalli či Jean Paul Gaultier. Pierre Ravan se dokonce stal oficiálním djem značky MAC, která je mimořádně oblíbená mezi profesionálními vizážisty,“ říká za pořadatele Michal Hoblík. Pierre Ravan se ovšem počítá i mezi talentované producenty a návštěvníkům Fashion TV Party tak nabídne určitě působivé vystoupení, které dokonale podtrhne atmosféru akce.

Vrcholem fashion bloku FTV party na Občanské plovárně bude bezesporu přehlídka atraktivního dámského prádla Champs-Elysées, které na tělech finalistek České Miss dozdobí neméně luxusní šperky Lapis Diamond. Pro přehlídku prádla Champs-Elysées v rámci FTV Party byl speciálně připraven výběr z posledních kolekcí takových jmen jako Christian Lacroix, John Galliano a Kenzo, které předvedou například České Miss Lucie Hadašová a Renata Langmannová, dále Lilian Sarah Fischerová a také playmate Dominika Mesárošová, která v poslední době nejen díky svému půvabu spolehlivě plní společenské rubriky. Svoji aktuální kolekci představí Puma, která si na Fashion TV Party chystá taneční show představující lifestylové produkty, a to v choreografii Matěje Kubce.

Speciálním hostem bude česká modelka žijící v Itálii Alena Šeredová, kromě modelek nebudou chybět ani další známé tváře. Večer budou dvojjazyčně moderovat Diana Kobzanová a Marek Vašut, kteří budou zároveň pořizovat vstupy pro Fashion TV. Přítomné dámy, ale i pánové mohou využít workshopů hairstylingu Petry Měchurové, vizážistek, sprayingu nové unisexové vůně Kenzo Vintage či fotoateliéru Sony. Značka Sony návštěvníky pobaví také speciálním pěnovým překvapením… Atmosféru „doladí“ květinové dekorace floristy Pavla Hrušky a hostesky-víly společnosti Whirlpool, která na party představí svůj unikátní koncept „parních“ domácích spotřebičů. Předprodej vstupenek v sítích Ticketstream a TicketPro.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FASHION TV PARTY

Čtvrtek 5. 6. 2008
Vystupují:
Pierre Ravan, Angel Charlie, Kocour, Chris Cags, L.P.B. a bohatý doprovodný program
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika