Phatzoo hostem červnové party Musica

Phatzoo hostem červnové party Musica

04. 06. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na první letní den tohoto roku, to jest na sobotu 21. června si pro vás skupina In Music a DJ Bon Finix společně připravili další vydání speciální klubové noci s názvem Musica. I na tomto díle vystoupí stejně jako v dubnu jeden zástupce švédské taneční scény, jeden host ze Slovenska a resident Bon Finix.
Headlinerem červnového vydání klubové noci s názvem Musica bude DJ a producent, který v Česku zahraje opět, jak je již zvykem, úplne poprvé. Je jím člověk, jenž si říká Phatzoo, Můžete ho znát také jako člena známeho tanečního projektu Dada Life.

Další host přijede z nedalekého Slovenska, jmenuje se Eddie Sender a dá se říct, že na začátku své kariéry má opravdu hodně dobře našlápnuto. Jsme rádi, že tito dva borci přijali pozvání do pražské Meccy 21.června na akci Musica. Tuto dvojici exklusivních hostů na Musice doplní residentní DJ Bon Finix. Druhou stage tentokrát obsadí DJs z nového tanečního rádia Infinity, Konktrétně se můžete těšit na DJane Petru, Marka Řeřichu a DJe Kactuse.

Třetí vydání akce Musica je zároveň warm-up na český festival Creamfields Central Europe, který se uskuteční 12.7. na letišti v Břeclavi. Díky této spolupráci se můžete těšit na spoustu překvapení, která s touto megaakcí budou spjata.

Předprodej na červnovou Musicu již začal klasicky v síti Ticketstream za 230 Kč, na místě pak za 350,- a VIP za 500 Kč. Info o akci naleznete na www.myspace.com/inmusicinfo
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MUSICA PRESENTS PHATZOO

Sobota 21. 6. 2008
Vstup: 230/350 Kč, VIP 500 Kč
Vystupují:
DJs: Phatzoo (swe), Eddie Sender (sk), Bon Finix 2nd stage - Petra, Marek Řeřicha, Kactus
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika