White Afterparty děkuje svým návštěvníkům

White Afterparty děkuje svým návštěvníkům

07. 06. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Bezprostředně po největší halovce tohoto roku – Sensation White proběhl v pražské Retro Music Hall již druhý ročník Kentoya White afterparty a že to byla velmi úspěšná akce svědčí i fakt, že její návštěvnost přesáhla 700 lidí.
Dobře zvolený lineup a výborná atmosféra až do samého konce, tak by jsme mohli zhodnotit druhý ročník Kentoya White afterparty, kterou pro Vás ve spolupráci s Retro Music Hall připravil team pořadatelů, který má na svém kontě i předchozí ročník této povedené akce nebo neoficiální afterparty po halovce Transmission.

Až na malé technické problémy, které se staly při předávání pomyslného žezla prvních dvou vystupujících, byl průběh celé akce bezproblémový. Prostor Retro Music Hall nám opět ukázal, že není vhodný pouze pro večerní eventy, ale sedne mu i pořádání afterparties po větších halových akcích.

afterparty

Rádi bychom touto cestou poděkovali všem návštěvníkům, kteří vytvořili skvělou atmosféru této party a bavili se až do odpoledních hodin. Velice nás potěšilo, že se mezi návštěvníky objevili i zástupci z agentury ID&T (Sensation White/Holandsko). Dále vystupujícím dj´s, kteří rozhodně nezklamali a bez kterých by tato akce nebyla tak úspěšná. Nesmíme zapomenout na personál Retro Music Hall a všechny, kteří se na Kentoya White afterparty podíleli.

Úspěšnost této akce je pro nás velkým impulzem, připravovat pro Vás takové akce i v budoucnu, takže se určitě těšte na další afterparties po velkých halovkách právě v pražské Retro Music Hall. První z nich proběhne již 21.9.2008 po vystoupení Paul Van Dyka v O2 aréně!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WHITE AFTERPARTY

Neděle 1. 6. 2008
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
Loutka, Bon Finix, Marcos, Texx, Subgate, Béďa, Thonic, Marc Twin
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika