FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Máchovo jezero má nový festival

Máchovo jezero má nový festival
07. 06. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (1)
(Promotion) Populární hudebně-komunitní portál Bandzone.cz pořádá 20. až 22.6. v krásném prostředí obce Doksy nedaleko Máchova jezera první ročník festivalu Bandzone.cz Fest!, věnovaného mladým talentovaným kapelám a všem fanouškům hudby.
„Bandzone.cz Fest bude oproti ostatním festivalům v mnohém jiný a speciální. Protože se nikdy nesnažíme stavět námi pořádané koncerty na zavedených "velkých" jménech, ani tentokrát tomu nebude jinak. Na Bandzone.cz Festu uvidíte nová jména, naděje klubové scény a výhradně ty nejlepší kapely, za které dáme své muzikantské pracky do ohně! Věříme, že to je jeden z důvodů, díky kterému se z Bandzone stal jeden z největších hudebních serverů v ČR. Místo, kde všichni opravdu Žijeme hudbou,“ říká zakladatel Bandzone.cz Michal Novák.

V programu festivalu se vedle zavedených klubových jmen jako jsou 100 C, the.switch, Houba, HC3, Punk Floid, Status Praesents, Rybičky 48 nebo The Airbags objeví mnoho mladých talentovaných skupin, kterým hudební kritici předpovídají velkou budoucnost, a jimž v mnoha případech Bandzone pomohl v nastartování kariéry - např. Scissorhands, Charlie Straight, NiceLand, Dorian Gray’s Prostitutes, Xindl X nebo hip hopoví Idea Fatte. Pozvání Bandzone přijaly i skvělé zahraniční kapely – Illectronic Rock z Německa, na Slovensku velmi populární indie-rocková formace The Swan Bride či polská hardcorová úderka Searching for Calm.

bandzone fest

Bandzone podporuje opravdu širokou škálu projektů. V pátek 20.6. tak na Bandzone.cz Festu exkluzivně vystoupí a svou identitu odtajní Chlapiksxichtemwlka - „Jára Cimrman českého hudebního undergroundu“, jehož kontroverzní hit „Plná taška hulení“ můžete nyní slyšet např. i ve vysílání Radia 1. V sobotu večer pak na main stage zahraje na klavír a zazpívá 12 letá Crazy Áňa, neuvěřitelný objev z Ledče nad Sázavou. Poslechněte si její nahrávky již nyní na bandzone.cz/crazyana.

Speciálním headlinerem, který svým vystoupením 21.6. završí program hlavní scény festivalu, budou kultovní WWW ! Kapela, která v mnoha směrech předběhla svou dobu, a jejíž poslední deska „Neurobeat“ patří mezi to nejlepší, co se na české scéně v minulých deseti letech urodilo.

„Na line-up festivalu jsme obzvlášť pyšní. Všechny nejlepší české klubové kapely, výborní headlineři, bonbónek navrch v podobě exkluzivního vystoupení kontroverzního Chlapikasxichtemwlka a talentované Crazy Áni. A k tomu naši milovaní WWW! Pevně věříme, že na Bandzone.cz Festu si svého oblíbence najde opravdu každý,“ dodává Novák.

Celá akce se uskuteční v krásném prostředí areálu Termit v Doksech, pár minut od Máchova jezera. Parádní koupání je tedy kousek od místa konání festivalu zaručené. Na místě jsou k dispozici hřiště pro volejbal a nohejbal a chatičky, ve kterých je možné se na celý víkend ubytovat.

Vstupné na Bandzone.cz fest! bude pro všechny zdarma. Bez jakýchkoli poplatků bude také stanování v místě konání festivalu.

www.fest.bandzone.cz
BANDZONE.CZ FEST

BANDZONE.CZ FEST

Pátek 20. 6. 2008 až Neděle 22. 6. 2008
zdarma
Vystupují:
100 C, the.switch, Houba, HC3, Punk Floid, Status Praesents, Rybičky 48, The Airbags, Scissorhands, Charlie Straight, NiceLand, Dorian Gray’s Prostitutes, Xindl X Idea Fatte, Illectronic Rock, The Swan Bride, Searching For Calm, Chlapiksxichtemwlka, Crazy Áňa, WWW
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
Aleš Bašta | 22. 06. 2008 | 12:34:53
Festival Machovo jazero

Čau lidi chci jenom rict že festivalek se opravdu povedl byla suprova nalada a počasi takovy jaky ma byt byla prostě pohoda musim rict ze asi kazdy clovek se tam poradne vydovadel a tak to ma byt .
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |