Další jména podzimní Transmission

Další jména podzimní Transmission

09. 06. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již třetím rokem baví tisíce fanoušků elektronické hudby megaparty Transmission, jejíž páté pokračování proběhne 8. listopadu v pražské O2 Areně. Před nedávnem byli zveřejněni první účinkující, holandský projekt Rank 1 a italský producent Giuseppe Ottaviani, kteří na Transmission vystoupí živě. Nyní se dozvíme jména dvou dalších.
Začněme tedy jménem, které před několika dny přivedlo do varu vyprodanou Sensation v O2 Areně. Letos podruhé a naposledy přijede do České Republiky jeden z nejpopulárnějších Djů současnosti - Markus Schulz. Byla to právě Transmission, která Markuse poprvé představila domácím fanouškům, a od té doby jeho popularita neustále roste. Tento americký dj a producent německého původu si během krátké doby vybudoval pevné místo ve světové djské elitě, o čemž svědčí aktuální 13 pozice v žebříčku DJ MAG Top 100. Jeho vlastní radiovou show „Global DJ Broadcast“ naladí každý čtvrtek statisíce jeho fanoušků, a patří k tomu nejlepšímu v světovém tanečním éteru. K letošnímu vydání Transmission produkuje Markus oficiální hymnu, která bude vydána během několika týdnů. To potvrzuje, že jeho vztah k České Republice a domácímu publiku je opravdu výjimečný, a rozhodně se můžeme těšit na jeho další skvělé vystoupení.

transmission

Druhou producentskou dvojicí, která bude mít na Transmission domácí premiéru, je egyptské duo Aly & Fila. Aly Amr Fathalah (Aly) a Fadi Wassef Naguib (Fila) se znají od dětství, a poté, co se společně zamilovali do tranceové muziky, nedaly na sebe první produkce dlouho čekat. Následovaly skvělé skladby jako „Eye of Hours“, „Spirit of Ka“ s remixem Markuse Schulze, „Lost Language“, „Key of Life“, či celá řada remixů pro tranceové velikány jako Armin van Buuren. Aly & Fila patří mezi nejtalentovanější a nejžádanější Dje a producenty afrického kontinentu, a jejich popularita neustále stoupá. Jejich diář se postupně zaplňuje vystoupeními na nejvýznamnějších tanečních událostech po světě, a 8. listopadu k nim přibude poprvé Česká Republika.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANSMISSION

Sobota 8. 11. 2008
Vstup: Předprodej 660 Kč
Vystupují:
Ferry Corsten, Rank 1, Giuseppe Ottavian, Markus Schulz, Aly & Fila a Michal Poliak
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika