FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Break stage na Summer Session

Break stage na Summer Session
09. 06. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Pozorní příznivci letního open air festivalu Summer Session 4 jistě zpozorovali, že doposud nebyli představeni všichni účinkující. Takže je právě na čase, abychom podrobili popisu ty, kteří budou prezentovat dnb styl v pátek 18.7.2008. Mezi dji se na podiu objeví i dvě seskupení.

, která se zrodila v roce 2005,čítá celkem čtyři členy. Zakladatel a producent Howska DC má v malíku programming, synth a bass, Adrenalin zpříjemňuje vystoupení jako vokální MC, Miss Blueberry (ex-Rapmasters, Wohnout) zpívá a Army hraje na bicí. Na doporučení Jana P. Muchowa nahráli 5 skladeb pro film Pusinky, odehráli několik koncertů v Londýně, a mají za sebou i pěknou řádku vystoupení na letních open air festivalech. Jejich (zatím) poslední album se jmenuje Beat Safari.

Umerkura Break n´ Rollers, tak po tímto názvem se schovává další čtyřčlenná group. Královna lámaných beatů Lulu Rulez nemůže chybět na žádné dnb stagi, tudíž ani na Summer Sessionu. Lulu při suverénní krasojízdě něžnýma rukama po deskách doprovodí MC Vaant, společně s nimi vystoupí Mifa (člen post-rockového projektu Nebula) se svými bongy, a dj Despekt, který je součástí hiphopové formace Východní expres, podpoří set scratchingem na třetím gramofonu. Málokdy se vám poštěstí vidět všechny čtyři pohromadě na jednom podiu, takže skvělý zážitek zaručen!
 
Šílení chaotici Hanzall a Chito se v ping pongových setech hudebně obohacují. Zatímco Chitovy kořeny jsou houso-tranceové, Hanzall si potrpí na úchylárny, do kterých prosakuje metal, techno, jazz a vůbec věci, které často balancují na hranici žánru. Jejich cílem za gramofony je vystřídat v daný čas co nejvíc desek a vygradovat párty do extrému!

Graffo a Syndromeaka Fruta Kru nejsou na jihočeské scéně žádnými nováčky. Hrají převážně dnb, dark, technoid, tech step a jump up. Tato dvojka se na parties objevuje od roku
2004 a to nejen na jihu, ale po celé ČR. Zahráli si např. na Therapy Session, Kill Switch, Jungle Book nebo Destruction Beatz.

Dj Fusion vlastním jménem Jirka Kuttelwascher hraje na gramofony od svých 19ti let. Na vinylshopech vyhledával především techno desky, později zrychlil bpm a mastil schranz. Okusil také nějaké špeky z dnb, a to se mu stalo osudným. Jméno dj Fusion zaznělo i na Summer Sessionu 2 a 3.

Thinngy patří do bookingu Happiness Sound System. Vryl se do paměti především jihočeským partypeople. Jeho potěšením za mixážním pultem jsou veselé melodické tracky, rád zabrousí i do darkstepu, techstepu a neurofunku.

Yenik se hraní na gramofony věnuje od roku 2003, kdy začínal s housovou muzikou, ale nakonec se rozhodl pro dnb. Patří do bookingu bubblebeatz.cz stejně jako Hanzall a Chito. Pokud vám něco říká pojem Drumatic, tak tento název je právě spojen s Honzou, který se podílí na pořádání této jihočeské party.
SUMMER SESSION 4

SUMMER SESSION 4

Pátek 18. 7. 2008 až Sobota 19. 7. 2008
Předprodej: Jednodenní 165 Kč, dvoudenní 315 Kč
Vystupují:
Mario Ranieri, Chris Sadler, Jamal DJs a The Keeper & Steen, Pavel Krejdl, Franke, djane K.Sandra, Le Pneumatiq, Lulu Rulez, Hanzall, Chita, Thinngy, Milo Moretti, Efendy, Da Moon, Groove Dan, Jay Beck a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |