David Bowles: To jste v Jihlave ještě neslyšeli

David Bowles: To jste v Jihlave ještě neslyšeli

10. 06. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (3)
Rezident barmanské soutěže Havana Club Tour De Bar 2, Dj David Bowles, na sebe v rozhovoru prozradil, že má rád adrenalin, kořeněná jídla a kulturu. V sobotu 14. 6. 2008 se představí na jihlavské zastávce tour společně se zpěvačkou Sonyou Surprise a Drum-ID.
Čau Davide, stal ses novým rezidentem Havana Club Tour De Bar, mohl bys prosím našim příznivcům, kteří tě třeba ještě neznají, říct něco málo o sobě?
Hola Havana & house music lovers! Nejdříve bych rád poděkoval produkci, která si mně vybraIa jako rezidenta, myslím že podIe prvního koIa v Brně se máme ještě na co těšit. A něco o mně? Rád se zasměju s kamarády, nerad se hoIím, mám rád adrenaIin a rychIost na asfaItu, na sněhu, na vodě i ve vzduchu. Baví mně pořádně kořeněná kuchyň a k tomu voňavé víno, rád zaskočím do kina, když to má cenu - naposIed Beowulf - iMAX. Mám rád umění v jakékoIiv formě, takže chodím na různé výstavy a vernisáže tady v Praze, a hodně mně baví fotit - zkoukněte můj fotoreport z Tour de Bar v Brně, který se už brzo objeví na webu tourdebar.cz. Jo, a ještě mám sIabost pro české pivo.

Co říkáš na kubánský rum Havana Club? My ho milujeme :o)

DJ David Bowles: „Havana je výborný rum, zkusil jsem na cestách po světě i jiné skvělé značky, aIe stáIy třeba i 4krat víc.

David Bowles

Jsi v Česku už poměrně dlouhou dobu. Pamatuješ si ještě, kdy jsi tu byl poprvé a co tě tu tenkrát nejvíc zaujalo?
Poprvé jsem sem přijel v říjnu 1994 a vzpomínám si, že mně tenkrát překvapilo a pobavilo zároveň, jaký klid byl v pondělí ráno v 9 hodin v centru města na Václaváku :o)

Zažil jsi zahajovací party v Brně a viděl výkony místních soutěžících barmanů. Je něco, co bys poradil těm, kteří se utkají v soutěži tuto sobotu v Jihlavě?

Kromě toho, že mají být rychIí a usměvaví bych jim nic neradiI, nakonec se stejně ukáže, kdo z nich se nejIíp připraviI.

V Jihlavě s tebou opět vystoupí bubeník DRUM ID a nově i zpěvačka Sonya Surprise. Můžeš trochu poodhalit návštěvníkům, na co se můžou těšit?

Na Sonyu se těším, sešIi jsme se už na zkoušku, má příjemný hIas a dobrý rytmus. V týdnu se sejdeme ještě jednou, abychom naše vystoupení dokonale vybrousili, s Drum IDm to byIo v Brně výborné a určitě bude zase, bubnuje už 15 Iet a má to v krvi. Těšte se!

Jaké jsou tvé plány do budoucna a poodhalíš z nich něco na party v Jihlavě?
Pracuju na tom, abych měI dost věcí na živé vystoupení a chci samozřejmě něco také vydat. Na Tour de Bar v JihIavě budu hrát určitě věci, které v JihIavě ještě nikdo nehráI :o) Třeba na zahajovací party v Brně minulý měsíc jsem mixoval asi 5 styIů dohromady v jednom setu.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HAVANA CLUB TOUR DE BAR

Sobota 14. 6. 2008
Vystupují:
David Bowles a zpěvačka Sonya Surprise, Chris Sadler, Loutka a Manio
Další informace
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Milujici soused
28. 01. 2011 | 19:37:30
+2 | -0

David je buh

To neni vubec pravda, David je skvelej a uzasnej soused a mame ho tu radi, jenom ty karasku si ubozak a psychopat, zamindrakovanej komunista nejhorsi co muze byt, sam si hovado kde ses zijes ve filmu, lidi jako ty kazdej nenavidi a ty to vis a proto prudis ty kysno fuj
bohuželj soused
05. 04. 2009 | 12:44:15
+0 | -1

Bowles je neuvěřitelné hovado

tento pán je opravdu neskutečně arogantní, bezohledný zmetek, který léta otravuje život celému domu, kde je v pronájmu... doufám, že se mu všechno vrátí a moc mu to přeju.
tomeq
11. 06. 2008 | 14:15:20
+0 | -1

surprise

mn docela me prekvapilo, ze to bude na zimaku a ne v odboraku, ale co :-D tak cya there (maybe...)
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika