Páteční Drumix v Retru

Páteční Drumix v Retru

09. 06. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Druhé vydání drum\'n\'bassové párty DrumiX, které se odehraje už v pátek 13.6., se nezadržitelně blíží a je proto myslím zcela na místě se mu podívat blíže na zoubek. Jak již jistě víte, kromě dvou hlavních Djských hvězd vás čeká VJ show a spousta dárků.
Prvním headlinerem je bezkonkurenčně nejlepší DJ labelu Hospital Records, Cyantific. Těšte se na 3 gramcovou show od vítěze ocenění „Best Breakthrough DJ“ od 1Xtra a skvělého producenta, který má za sebou kritikou i veřejností vysoce ceněné album Ghetto Blaster. Liquid Funk a energický drum'n'bass plný hitů i našláplých pecek v kombinaci s nejnovějšími dubplaty (možná představí i nějaký ten kousek z nového alba, které by mělo vyjít příští rok). Do České republiky se podívá vůbec poprvé a že je o co stát, o tom snad není sebemenších pochyb.

Druhou hvězdou bude konečně minule absentující SKC. Slíbil, že se nějakou tou nemocí zastrašit nenechá a do Prahy se podle svých vlastních slov moc těší. Jak by také ne – naposledy se tu ukázal před dlouhými 4 lety! Od té doby stihl udělat neskutečný krok vpřed a celé jeho snažení vyvrcholilo v loňském roce albem Killing Me Softly, které mu nevydal nikdo jiný, než samotný Klute na značce Commercial Suicide.

Co se českého supportu týče, je také na co se těšit. Čekají vás zástupci dvou největších drum'n'bassových serverů u nás - Akira, jakožto DJ z bookingu Shadowbox.cz a P.No, coby nový přírustek DJské crew Drumandbass.cz. Dále zahraje kompletní DrumiX crew v podobě Rudeboye (Shadowbox.cz), M4Y4 (Conspiracydjs.com) a ahZ (Stonedraiderz), kterého doprovodí svým hlasem MC Toshi.

To však ani zdaleka není vše! Připravili jsme si pro vás obrovskou spoustu vychytávek, které jen tak někde neuvidíte. Můžete se těšit na vizuální show v režii Trippl-Krippl Visual Systemu. 35 zavěšených poloprůhledných pláten, pruhy plátna za DJem, CRT monitory, lasery, kvalitní světla a ještě mnohem více! Kompletní rozpis všech vizuálních detailů najdete na stránce www.drumix.cz.

U vchodu na vás budou čekat odznáčky a filtry DrumiXu a exkluzivní mix na CD od DJe Rudeboye zcela zdarma! Jedinou nevýhodou je to, že jejich množství je omezené na 100 kousků, doporučujeme tedy přijít včas!

Na oficiálních stránkách www.drumix.cz, www.shadowbox.cz a www.drumandbass.cz probíhají soutěže o oblečení od Skateshop.cz a o 1x2 lístky na páteční mejdan (na každém serveru bude odměněn jeden šťastlivec). Můžete tak vyhrát krom již zmiňovaných vstupenek také 1x dámskou mikinu, 1x pánské tričko, filtry, samolepky a další drobnosti. Vstupenky jsou v předprodeji v síti Ticketstream za 110 Kč plus poplatek, na místě vás potom lupen vyjde na 160 Kč.

Line-up:

21:00 ahZ feat. MC Toshi
22:00 P.No
23:00 Akira
00:30 Cyantific
02:00 SKC
03:30 Rudeboy + M4Y4 + MC Toshi
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DRUMIX

Pátek 13. 6. 2008
Vstup: Předprodej 110 Kč, na místě 160 Kč
Vystupují:
Cyantific (UK), SKC (HU), Akira, P.No, Rudeboy, M4Y4, ahZ a MC Toshi
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika