Kdo předskočí Wu Tang Clan?

Kdo předskočí Wu Tang Clan?

10. 06. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Přesně jeden měsíc nás dělí od červencového Indoor Hip Hop Jamu 2008, na kterém se 10.7. představí v pražské Incheba Aréně legendární Wu Tang Clan v plné palbě. Dnešním dnem bychom rádi oznámili ostatní vystupující červencového Indoor Hip Hop Jamu.
Přemýšleli jsme o jméně, které nebude nudit a zároveň nehodí ostatní vystupující Jamu do stínu. Chtěli jsme přivést domácímu fanouškovi rapu něco netradičního, co tu ještě v Čechách nebylo a zároveň přivést styl, který nikoho neurazí. Výsledkem jsou Black Violin z USA. Kevin Marcus a Wil-B z Miami, dva houslisté, které koncertně doprovází jejich DJ. Tihle typové se dostali do širokého podvědomí v roce 2005, kdy je objevil Mike Shinoda (frontman Linkin Park), kterej je vzal na své celosvětové turné se svou novou kapelou Fort Minor a od té doby si střihli spolupráci se stars typu Alicia Keys, P.Diddy, Kanye West, 50 Cent, Wyclef Jean, Aerosmith a řadou dalších. Kontrolujte youtube.com, jejich klipy, živá vystoupení a tešte se na nezapomenutelnej zážitek 10. července v Praze! Otázkou i pro nás je: „zazní od Black Violin naživo legendární Wu-Tang hymna „Reunited“?

Dalším, kdo se tu noc objeví na podiu bude tatranskej čert Zverina, bratislavskej party bouncer DJ Tager z Club Crushers Crew a jeho brněnskej kolega Maztah, Blind Deaf rider a člen Illuzionist DJs.

Letošní Indoor Hip Hop Jam 2008 můžete mít nyní v kompletu za 490,- vočí. Posledních pár lístků skladem a pak se bude zdražovat. Limitovaný předprodej probíhá v předprodejní síti Ticketstream, předprodejní síti Ticketportal a v pražských shopech Queens a Bbarák.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

INDOOR HIP HOP JAM

Čtvrtek 10. 7. 2008
Vstup: Prvních 1500 lístků za 490 Kč
Vystupují:
Wu-Tang Clam (Kompletní sestava), Black Violin (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika