Time 2 Fusion - Culture is the Key

Time 2 Fusion - Culture is the Key

10. 06. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) 14.6. se bude konat v Paláci Akropolis již šesté pokračování velkolepého neziskového projektu Time 2 Fusion, na který ročně zavítá několik stovek návštěvníků. Letošní červnová akce nese název Culture is the Key. Pozvání přijali domácí i zahraniční hosté.
Hudební večer podpoří svou účastí DJs, kteří si nenechali ujít ani předchozí ročníky. Stále se rádi vrací mezi příznivé publikum. Letos se můžete těšit na speciálního hosta Ganez the Terrible (FR), který už od patnácti let produkuje napříč hudebními žánry. Večer se dále vystřídají za mixážním pultem - Sabiani (SK) progresive trancový producent a DJs Fedor (SK), Deadly Vipers - Anakin + Akira, Los Fishos Acidos (CZ,YUG), Duo Blondynos - M4Y4 + Rudeboy a Maara.

Kromě hudebního zážitku jsou pro účastníky večera připaveny 2 výstavy, 3 live sety video projekce, speciální zvukový aparát a světelná show - v celém Paláci Akropolis! Letošní speciální instalaci velkoformátových fotografií podtrhne nasvícení (Sounder - Svět očima hudby), které dodá výstavě úplně jiný ráz a atmosféru. Své fotografie vystaví Jan Faukner a Katarina Bricova (SK). O videoprojekci se postarají Silondi (FR), Stephane Kyles (FR) a Sheba (CZ).

Time 2 Fusion představuje kombinaci různých druhů uměleckých projevů, které se představí během jednoho večera. Jedná se zejména o hudbu (house, drum&bass, breakbeat, elektro, atd.), video art (projekce, mix do hudby), design (návrh webu, letáků, plakátů), umění malby (expozice obrazů, či plastik), fotografování (expozice fotek) nebo programování (website, světelná show).
Dj Ganez aka G. The Terrible
Narodil se v Rennes, v západní části Francie. Již v útlém věku se nadchl pro elektronickou a hiphopovou kulturu – djing, grafitti a volný život. Od patnácti let je Ganez aktivní v tvorbě vlastní hudební produkce, která spojuje underground s komerčními zvuky, za podpory hipohopových beatů, house rifů či techno smyček nebo dokonce drum&bassu. Za jeho kvality mluví mnoho vydanýchh vinylů u velkých Labelů jakými jsou např. Teknic Records, Machine Records, Hurricane, Maxifloor, GTT, Vendetta Sonore, TMM Records a spousta dalších..

Sabiani
Mladý slovenský producent, který se vyznačuje technicky čistými a zároveň velmi emocionálními sety, v poslední době také kvalitní produkcí progresive tracků, které si připravil pro své Pražské vystoupení. Můžete se tedy těšit na set plný energie a nového soundu.

DJ Fedor
Původně jazz-funkový baskytarista, který je stálicí na slovenské taneční scéně už přes 7 let. Hraje pod hlavičkou Wattaz promotion, kterou sám založil. Byl dlouholetým rezidentem Nitranské Starej pekárně, kde organizoval akce Elektroclash a Simple Sample. Aby tohonebylo málo, je tvůrcem open air festivalu s názvem Rotor Jelenec, který bude mít toto létojiž své šesté výročí. Na Slovensku vystoupil na akcích jako je Amnesia, Pohoda, Klikfest a Bee Free. V jeho setech nesmí chybět elektro-house, breakbeat, scratche a cuty, deskyhvězd jako je Felix Da Housecat, DJ Hell, Ms. Kittin, Tiga, Fisherspooner, Coburn, Tiefschwarz,Koma & Bones a spousty dalších. Mezi jeho nejoblíbenější label patří jednoznačně Gigolo records. DJ Fedor si zakládá na energických setech s rozsáhlou paletou různých hudebních stylů, které nabízí současná scéna s elektronickou hudbou.

Deadly Viperz
Ačkoliv nemáme moc českých DJských dvojek, syčící duo Deadly Viperz z nich jasně vyčnívá. Akira s Anakinem začínali každý po svém, ale až jako Deadly Viperz dokázali naplno využít svých skillz. Termín Deadly Viperz přirozeně vyplynul z jejich veleúspěšných vystoupení před vděčným a nadšeným publikem na Slovensku a nastartoval tak jejich hvězdnou kariéru pod tímto názvem. Sety této dvojice jsou pestré a nesoustředí se jen na ty nejmodernější taneční záležitosti a liquid funkové pecky. Vinylové sbírky obou syčáků obsahují stovky titulů, z nichž mnohé z vás jistě potěší staré klasiky a tvrdé vypalovačky. Rychlé střídání desek, double dropy, teasování a další technické vychytávky

Duo Blondynos
Blondýny se opět vrací na místo činu! 2 DJs, 2 odlišné subžánry DnB, každý s odlišným přístupem ke zvuku. Zatímco Rudeboy se převážně specializuje na liquid funk, tedy na pohodovější repertoár s velkou mírou vokálů, M4Y4 přichází se syrovým zvukem v podobě tech/neuro funku. Navzájem jinak velmi kontrastní desky dokáží vytvořit nový a zcela ojedinělý celek, který rozdrtí jakýkoliv taneční parket! Můžete se tak těšit na hudební nášup v podobě nejnovějších pecek spolu s nesmrtelnými klasikami.

www.time2fusion.com
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TIME 2 FUSION VI - CULTURE IS THE KEY

Sobota 14. 6. 2008
Vstup: 60 Kč
Vystupují:
DJs: Ganez the Terrible (fr), Sabiani (sk), Deadly Vipers aka Anakin + Akira, Los Fishos Acidos, Duo Blondynos aka M4Y4 + Rudeboy, Fedor (sk), Maara
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika