Praktické info k Apokalypse

Praktické info k Apokalypse

15. 06. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Tentokrát se můžete těšit na rozdělení pódia na vyšší DJ stage a nižší LIVE stage. Na vyšší stagei vystoupí Djs jako Kevin Saunderson, Candy Cox, Axel Karakasis, Jeff Amadeus a další. Na nižší stagei vystoupí LIVE producenti v čele s The Adventem, doplní ho Ortin Cam & Cave a Michal Poliak.

Celá hlavní stage bude složena z LED panelů od firmy Ledview, která oproti minulé Apokalypse dodá o více než 50m2 plochy více. Jak je zřejmé z 3D vizualizace, kromě čela vyšší dj stage a sloupů, přibude tak LED stěna přes celou zadní část pódia.

Opět jsme design scény přenechali odborníkovi, dekoratérovi a scénografovi Městského Divadla v Brně – J. Milfajtovi, který navrhl dekorace hlavního pódia - zamotané, svítící a velmi efektivní „jacky“, které budou naaranžovány nad Djem a do publika. 3D vizualizace nenabídne bohužel takový efekt, ale určitě budete velmi mile překvapeni.

Plnobarevné a barevné lasery (L+P+centrální+zadní) dodává slovenské Ministry SK, ke kterým snad ani není co dodávat a kteří svojí kvalitou válcují konkurenci jak na Slovensku, tak v České republice.

Klimatizace – pro všechny, kdo mají obavy, že na Apokalypse bude jako „v sauně“, máme dobrou zprávu. Bobycentrum zainvenstovalo nemalou část finančních prostředků do úplně nové, velmi výkonné klimatizace, která zaručí vynikající a čerstvý vzduch v hlavní hale Laser Show Hall.

Zahrádka - jelikož se jedná o letní Apokaypsu, bude opět nachystána letní zahrádka, s lavicovými sety, příjemným posezením, točeným pivem a grill barem. Zahrádka se bude nacházet před vchodem pro předprodejní vstup do Laser Show Hall.

Soundsystem Nexo – o ozvučení hlavního pódia se opět postará Marcel Audio s Nexo soundsystémem (Alpha + Subbass S2), a to včetně závěsného systému.

DVD Apokalypsa zdarma – určitě jste se již dozvěděli o již druhém vydání DVD Apokalypsa, které obsahuje sestřih z Apokalyps 26 až 28 + fotogalerii. DVD obdrží celkem prvních 2000 návštěvníků, a to v poměru 1400 ks pro předprodejní vchod a 600 pro návštěvníky kupující si lístek na místě.

Vstupenky na místě - lístky na místě budou k dispozici v dostatečně velkém počtu a nemusíte mít strach, že by na Vás lístek nezbyl. Lístek na hlavní pokladně Bobycentra dostanete za 549 Kč!

Letní zahrádka – již tradičně bude na letním díle Apokalypsy v provozu venkovní zahrádka, na které můžete využít příjemné posezení, bar s točeným pivem a grillem, kde si můžete zakoupit také čerstvou pizzu, řízečky s chlebem a okurkou, klobásy či grilované steaky.

Úklidová četa - během noci se budeme snažit odnášet odpadky, uklízet stoly - ovšem nejvíce oceníme, když budete využívat nové odpadkové koše.

Upozornění - upozorňujeme všechny pořadatele a majitele klubů, že na Apokalypse Techno Congress je zakázáno vylepovat reklamní plakáty, avšak je povoleno vnášet reklamní letáky, které můžete samplovat přímo lidem!

V případě porušení těchto pravidel bude naše úklidová četa okamžitě jednat a všechny vylepené tiskoviny budou zničeny.

Jak se dostat do Bobycentra? Autem - z centra Brna směr na Lužánky. Tramvají - od hlavního vlakového/autobusového nádraží tramvají č. 1, 6 nebo 7, směr Lužánky. Vystoupit ve stanici "Hrnčířská" a dále pěšky dle mapky. Autobusem - od autobusového nádraží Zvonařka se lze k Bobycentru dopravit autobusovou linkou 67, zastávka Sportovní.

Vstup Areál Bobycentra bude otevřen návštěvníkům 20.6.2008. od 19. hodin, kdy se rozběhne hudební produkce DJs na hlavním a vedlejším podiu.

Výherci a akreditace - Pokud jsi výherce soutěže či akreditovaný, použij zadní vchod u fotbalového hřiště. Akreditace a výhry soutěží se budou vydávat proti občanskému průkazu, takže si ho nezapomeň.

Backstage Pro akreditované, média, výherce soutěží a support máme informace o rozdělení VIP, fotopasů a free vstupů. VIP slouží do zadní části podia, avšak pouze do označené zóny. Fotopas slouží pro vstup do všech prostor Bobycentra, včetně zázemí DJs a je to jediný "doklad", se kterým se může odcházet z akce ven a zpět. Free vstup slouží stejně jako zakoupený lístek.

Jak opustit Apokalypsu?
V případě opuštění akce ztrácíte možnost se bezplatně vrátit zpět, a to i v případě, že jste majitel VIP vstupu (výjimkou tvoří pouze Fotopass) - bezpečnostní služba Vás pustí s VIP zpět na akci pouze v případě, že Vám ji sama správně "nainstaluje". A jaký je k tomu důvod? Je to jedno z dalších bezpečnostních opatření proti pochybným osobám, které se na Apokalypsu dostávají zdarma a jsme si jisti, že to jsou právě ti, kteří znepříjemňují druhým dobrý dojem z akce.

Jak dlouho bude v provozu hlavní pokladna?
Další organizační "změny" se budou týkat také hlavní pokladny Bobycentra, která bude tentokrát v provozu do druhého dne, tedy do 21.6.2008, 7:00 ráno. Tímto dalším bezpečnostním opatřením chceme zamezit všem dalším "nežádaným" hostům, kteří Apokalypsu v brzkých ranních hodinách záměrně navštěvují zdarma. Toto opatření platí také pro vchody pro předprodeje a akreditované.

Kontrola u vstupu - rádi bychom Vás požádali, aby jste z ohleduplnosti vůči prostorám Bobycentra zanechali své žvýkačky raději doma. Jak už jsme se dříve zmiňovali, žvýkačková guma poškozuje podlahy Bobycentra. Majitelé pak mají velké problémy s jejich odstraňováním a žvýkačky pak mohou být bohužel důvodem k zamítnutí dalšího pronájmu na akce, jako je Apokalypsa. Je to tedy ve vašem vlastním zájmu :-). Dále Vás prosíme, aby jste předložili naší kontrole platný lístek - lidé u vstupu budou dbát velmi zřetelně na jeho pravost. Tím chceme upozornit na to, abyste nekupovali vstupenky od jiných zdrojů, než jsou námi určené. Také bychom Vás chtěli požádat o trpělivost při osobních prohlídkách - věřte, že je to pro bezpečí nás všech.

Šatny - veškeré věci, které budete během průběhu celé akce nutně potřebovat, si vezměte dovnitř. V zájmu Vaší bezpečnosti chceme však požádat, abyste si vše ostatní odložili do šaten, kde se Vám věci neztratí a sami tak předejdete zbytečným nepříjemnostem, které hlavně ráno nejsou příjemné.

Securitas Boby - pověřili jsme vyškolenou bezpečnostní službu, aby se celou dobu konání akce starala o Vaši bezpečnost a hladký průběh party. Jedná se o hlídací službu Bobycentra. V případě jakéhokoliv dotazu a požadavku je kontaktujte - jsou tam pro vás!

Obchůdky - jako vždy Vám přinášíme několik obchůdků, kde si můžete zakoupit lightsticky, vějíře, dočasné tetování, piercing doplňky, dále fashion&party shop - Amok a také kuřácké potřeby.
 
 
Line-up:
 
Construct Stage
19:00 – 20:00 Nois
20:00 – 21:00 Jay Beck
21:00 – 22:00 The Keeper & Steen
22:00 – 23:30 Axel Karakasis
23:30 – 00:30 The Advent Live
00:30 – 02:00 Kevin Saunderson
02:00 – 03:30 Ortin Cam & Cave Live
03:30 – 05:00 Candy Cox
05:00 – 05:45 Michal Poliak Live
05:45 – 07:00 Jeff Amadeus
07:00 – 08:00 Czscream

Mentos Stage
19:00 – 21:00 Joshek
21:00 – 23:00 Texx
23:00 – 02:00 Trava
02:00 – 03:30 Milan Lieskovsky
03:30 – 05:00 Robert Burian
05:00 – 07:00 Tommy Rogers & Peet 

Oficiální after party
After party začíná hned po skončení akce v tradičních prostorách klubu Perpetuum na Rooseveltově ulici za účasti těchto DJs:Home, Milhaus, Streed, D"Safo, Sony Vega, Tommy Maag.

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

APOKALYPSA TECHNO CONGRESS

Pátek 20. 6. 2008
Vstup: Předprodej 479 Kč
Vystupují:
Kevin Saunderson, The Advent, Cave & Ortin Cam, Candy Cox, Axel Karakasis, Michal Poliak, Jaroslav Beck aka Jay Beck, Dj Nois a CZscream, The Keeper & Steen, Tráva, Milan Lieskovsky, Robert Burian, Tommy Rogers & Peet, Texx, Joshek
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika